The CityGirl

Klog af skade – og træt af genialitet

Jeg vil virkelig gerne være sådan en der kan tænke geniale tanker i dagslys så jeg kan have en lidt mere normal døgnrytme. Men da det absolut ikke er tilfældet, er jeg nu nede på at sove 4 timer i snit om natten. Tror jeg. Jeg er begyndt at ligne en der har et spædbarn boende – lige med undtagelse af gylp på tøjet.

Efter at have sovet 3,5 time i nat, var jeg ved at falde i søvn i badet, derefter foran spejlet, hvor det bare virkede som det mest umulige projekt at komme til at ligne et menneske. Og det var da heller ikke uden forhindringer, da jeg først glemte at putte ansigtscreme i hovedet, og lidt efter kom til at gnide mascaraen af, fordi jeg havde glemt at jeg havde monteret den.

Og alt dette bare fordi jeg ikke kan tænke konstruktive og geniale tanker i dagslys. For bedst som jeg havde opgivet i nat, lukket computeren og lagt mig ned, begyndte genialiteterne at vælte frem. Først ignorerede jeg dem, fordi jeg var så træt. Men jeg kunne jo godt se, at det var mere genialt det, så jeg tændte computeren igen, og skyndte mig at maile dem til min partner in crime på projektet. For selvom jeg tror indædt på at jeg kan huske det når jeg vågner igen, så kan jeg jo aldrig.

Prisen har jeg betalt hele dagen i dag, hvor der har været straf med straf på i form af totalt ustabile systemer som umuliggjorde arbejdet, alt i mens jeg hele tiden forsøgte at være bare et minimum af vågen. Tilsidst var jeg nødt til at spise frugt, for at holde min krop beskæftiget så den ikke faldt i søvn, mens jeg sad og stirrede på en skærm hvor systemerne bare meldte fejl.
Det var lige otte gode timer der gik med det, i stedet for at sove…

Categories: arbejde

Flirt i luften » « 1 brunch, 2 søer og 1000 onde svaner

5 Comments

 1. Reelt er problemet jo et eller andet sted mere, at arbejdsgivere mv har det med ikke at anerkende den genialiskhed man ligger og leverer om natten. De burde blive glade når man kommer senere, fordi man har ligget og tænkt store tanker, men de bliver det sjældent.

 2. En diktafon eller en blok ved siden af sengen gør underværker for de store ideer. Partner in crime kan som regel godt vente til dagen efter og så behøver du ikke forlade den varme dyne.

 3. Henrik Hotchkiss

  29. marts 2011 — 10:17

  Invester i en ipod touch – den kan du have med dig over alt, også i sengen(men undlad badet), snup den på natbordet og skriv og send dine tanker og sov videre inden for få minutter.

 4. Se, hvad jeg har fundet til dig – i øvrigt fuldstændig uden for dette indlægs kontekst: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/03/29/071202.htm

  Nina

 5. The CityGirl

  29. marts 2011 — 15:34

  @Leoparddrengen: I teorien ja, men lige i det her tilfælde er det et projekt der ikke har noget med mit arbejde at gøre. Men derfor kan de vel egentlig godt være glade for at der bliver udtænkt geniale tanker i ny og næ…

  @Allan: Jeg har også pen og blok ved sengen, men det var lige så hurtigt at tage mac’en og sende mailen med det samme. Klog af skade ved jeg nemlig også, at notater kradset ned halvt i søvne sjældent kan bruges dagen efter. I en mail tvinges man lidt mere til at formulere noget brugbart…

  @Henrik Hotchkiss: En spiffy Mac er stort set det samme, men ellers er jeg enig ;-)

  @Rue des Paquis: Sådan! Vi styrer totalt! Efter at have læst den føler jeg mig heller ikke træt og gammel mere, eller…. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑