The CityGirl

In the name of fucking love

Så så man lige mig stå nede på Nørrebrogade, og se yderst suspekt ud foran posthuset, som var lukket. Men de havde jo selv sagt at man kunne hente pakker efter lukketid, og på døren stod der også at man kunne få adgang ved at køre sit Dankort eller Mastercard igennem. Skidesmart. Altså når det virker.

Efter at have stået og kørt skiftevis Dankort og Mastercard igennem tusind gange forfra og bagfra (og fra siden hvis jeg havde kunne det), viftet lidt med dem og kigget op på overvågningskameraet i forsøg på ikke at ligne en post/bankrøver, fordi jeg ikke rigtig magtede at politiet skulle komme og anholde mig på forsøg på indbrud/suspekt optræden på åben gade, åbnede de gyldne døre sig endelig!

Og efter at fedtet yderligere rundt inde ved en sløj touch screen, var der en endelig låge der åbnede sig med en pakke til mig.
Jeg skyndte mig hjem med pakken, som egentlig var til Giovanni. Efter at have talt med en “læge”, fik jeg anbefalet at købe det helt store pleje-kit til at få ham på ret køl igen, hvilket jeg gjorde. Jeg havde jo ikke rigtig noget andet valg.

Jeg gik straks igang med det helt store “Rädda Giovanni! Död eller levande!”, hvilket tog sådan cirka halvanden time. Jeg har renset, vasket, aet, læst instruktioner jeg fattede bjælde af, læst dem igen og igen for at forstå dem, og kørt vand med og uden stads igennem til den helt store tålmodigheds-medalje!
Kun for at få nøjagtig samme slatne resultat ud af Giovanni igen.

Dog er der én ting jeg ikke har prøvet, og det er nogle tabletter af en art – men hvor helvede skal jeg putte dem hen?! Det står der ikke i manualen! Der står med alle andre maskiner end Giovanni, så det kan jeg ikke rigtig bruge til noget!

Kan lige så godt sige det som det er; Giovanni hænger i en tynd tråd, og hvis ikke han snart tager sig sammen og gør en indsats i det her forhold, så er jeg skredet! Der er grænser for hvor mange kræfter jeg gider lægge i et forhold, hvis jeg intet får igen.

Categories: kaffe

11-tallerne ud af intimsfæren » « Tip en 13’er

6 Comments

 1. så nu er der simpelthen kommet manualer i at pleje forhold og kærlighed – kunne du ikke smide et link hvor man kan købe den ? Jeg er sikker på at vi er flere som vil købe dem :)

  • The CityGirl

   24. marts 2011 — 23:44

   Men de virker jo ikke!
   Hvis de virkede havde jeg da publiceret dem med det samme! ;-)

   • Men de dér tabletter kan du måske sælge dyrt på nettet?? Hvis de virker på alle andre en Giovanni… Så virker de vel på min mand!! ;)

   • Det var godt (og skidt samtidig) – troede lige jeg havde misset en masse værdifuld viden – hvad så ikke er tilfældet :)

    Håber jeres forhold kan reddes med en masse kvalitetstid i weekenden!

   • The CityGirl

    25. marts 2011 — 17:38

    @Ria: Jeg er sikker på at vi kan finde en god venne-blog-pris! Interesseret? ;-)

    @Jens: Ingen kvalitetstid i weekenden; han bliver sendt på hospitalet imorgen (aka. leverandøren) – jeg kan ikke gøre mere her! :-(

 2. TCG nu må du så prøve at kræve et par omsorgsdage evt. kaffemaskines første sygedag. Jeg har afkrævet min chef mindst 3 fridage om året til den slags men dog ikke fået en phis !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑