The CityGirl

I det gravide spor

Jeg var oppe hos lægen her til morgen for at få svar på prøverne, og der gik ikke mange sekunder før min læge præsenterede mig for spørgsmålet “Er du sikker på du ikke er gravid?”, samtidig med at hun blev ved med at presse mig for at tage en graviditetstest, for “Vi kan jo hurtigt finde ud af det!”.

Efter megen diskuteren frem og tilbage, havde jeg ikke mere tålmodighed tilovers for graviditetsteorien, og fortalte hende meget bestemt, og måske en kende skarpt, at JEG_ER_IKKE_GRAVID! HVIS_JEG_ER_SÅ_ER_DET_NOGET_MED_GUD_OG_EN_DUE_OG_DET_ER_DET_BARE_IKKE!
Fascineret af min teori om en ny jomfrufødsel fortsatte hun i det gravide spor. Hun var åbenbart ikke til at stoppe, så jeg satte mig tilbage i stolen og ventede på at hun blev færdig.

Endelig kunne vi komme videre, og fortsætte med hvad jeg egentlig var kommet for: Har jeg mavesår eller ej?!
Pustetesten var negativ, hvilket jeg var ked af, for det ville have været så dejlig nemt hvis jeg bare havde de der bakterier og så bare skulle hælde noget antibiotika indenbords og så var det det. Resten af tallene så vist fine ud, bortset fra det evigt tilbagevendende problem med lavt d-vitamin tal, som blev det nye store emne efter graviditet.

Jeg var lidt mere til at høre om mavesår/ikke-mavesår, og hvad vi nu gør, end skide d-vitaminer, som intet har med det at gøre. Men hun var hverken til at hugge eller stikke i, og affejede mig med at vi nu måtte se tiden an, og i øvrigt fortsatte med d-vitamin foredraget. Det som jeg også fik sidste år og forrige år, og hvor jeg godt tror at vi kan konkludere, at det sikkert er permanent det der d-vitamin underskud. Og pisse ligegyldigt når nu jeg har noget som er lidt mere vigtigt!

Det eneste jeg fik, var en recept på mere og stærkere narko, og en besked om at tage det i to uger – og så en recept på p-piller, så jeg kan holde mig ude af det gravide spor.

Categories: mavesår, sygdom

Konsekvens-læring V » « Rock’n’roll garderobe

10 Comments

 1. Er du nu også HELT sikker? :p

  Nå, men held og lykke med det nye narko – og d-vitaminerne…

  • The CityGirl

   22. marts 2011 — 12:57

   Altså jeg kan jo faktisk ikke være helt sikker, eftersom jeg nægtede at tage en graviditetstest… Men jeg satser på at jeg ikke er det! ;-)

 2. d-vitaminer må være det nye sort …

 3. Altså! Læger har vel også nogle ting, de synes er lidt kedelige. Måske ORKER hende din læge bare ikke lige mavesår og syntes det kunne være meget mere spændende med en graviditet og derfor har hun forsøgt at overtale dig til, at det var det, du var?

  • The CityGirl

   22. marts 2011 — 22:31

   Hmm… altså hvis jeg var læge ville jeg jo helt klart gøre sådan noget, for at få lidt variation i hverdagen… Måske jeg bare skal sige til hende at jeg er gravid, og så tage den derfra!

 4. Nu sidder jeg faktisk og bliver en kende pikeret. Hvorfor må du nøjes med en pustetest? Hvergang der er noget med mig og mavesår (eller noget som helst andet, så “skal vi lige tage en blodprøve”

  Min læge synes blodprøver er svaret på ALT, hvorfor jeg snart ligner en fucking nålepude, for diagnoser er de åbenbart ikke så meget for. Gad vide om de i virkeligheden bare øver blodprøvetagning????

  • The CityGirl

   22. marts 2011 — 22:33

   Bare rolig; fik tappet blod nok til et helt felthospital! Og det med d-vitamin var ud fra blodprøven – de andre ting de testede for var åbenbart ikke spændende nok til at tale om…

 5. Jeg forstår ikke rigtigt, skulle mavesår være et symptom på graviditet??
  Det har jeg da aldrig hørt om før, måske har jeg bare sovet i timen i mine 3 graviditeter!?
  Nå men god bedring, og hvis jeg var dig ville jeg måske overveje en second opinion, for din læge lyder som om hun måske ikke helt hører dig.
  Kh. Malene

  • The CityGirl

   23. marts 2011 — 14:39

   Nej, jeg tror ikke mavesår er symptom på graviditet – tror mere bare min læge smed den på bordet som en anden mulighed.
   Og jo, har overvejet second opinion, men nu giver jeg det lige lidt tid med de andre piller. Det kan jo godt være hun har ret – det plejer hun faktisk at have ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑