I min naive, blonde hjerne troede jeg, at det mest besværlige ved festen ville blive indkøbet af de 72 lime – og det var på en eller anden måde svært nok at kapere for de blonde hjerneceller. Så gik jeg i Vinoble i dag i frokostpausen, og så fik limene altså kamp til stregen.

Jeg skulle bare købe tre flasker triple sec. Men det var udsolgt. På den helt udsolgte måde. Og den arty farty mand bag disken var ikke til megen hjælp. Han stod bare og pralede med at de var de eneste forhandlere i Danmark af pågældende mærke.

Selvom jeg virkelig pænt forsøgte at få information ud af ham, om hvad man så skal gøre, når man skal bruge noget NU og for alt i verden helst vil undgå cointreau, ville jeg have fået bedre svar ud af en mur. Han var ikke til at hugge eller stikke i.

Tilbage på kontoret var jeg ikke blot i panik. Jeg var i stress-panik-altered-state-of-mind. Hektisk forsøgte jeg at google det jeg vidste plus de sparsomme oplysninger arty-farty-mur-mand havde givet – uden rigtig noget brugbart udfald. Udover hver anden søgning som gav utrolig mange spændende hits – men det var kun indtil jeg fik rettet min slåfejl og fik rettet ‘sex’ til ‘sec’. Og så blev det hele uinteressant igen.

Så tog Studenterhjælpen over og fandt endelig noget efter tusinde opringninger – på Frederiksberg. Fucking Frederiksberg helt ude i zone 2! Har aldrig været så langt med metroen i den retning. Har faktisk aldrig tænkt længere end til Nørreport. Men jeg havde ikke tid til at lægge mig ned i angst, så jeg spurtede fra metroen i den retning jeg vurderede til at være mest rigtig. For en gangs skyld virkede mit indre Krak kort, og syv minutter i luk kastede jeg mig ind i butikken og råbte “TRIPLE SEC!”

To minutter efter stod jeg ude på Frederiksberg med for 450 kroner triple sec i en pose. Jeg burde have været glad, og måske nærmest triumferende. Det havde lykkedes mig at opdrive triple sec, som for få timer siden havde syntes umuligt. Men jeg stod på Fucking Frederiksberg. Havde betalt utrolig mange penge for noget jeg ikke kendte. Helt ude i zone 2 – og skulle nu hjem.

Og så tog jeg måske verdens største omvej hjem fra Fucking Frederiksberg, ved at sætte mig i en 15er, og bare blive siddende indtil jeg nåede Trianglen for så at hoppe på en 3Aer – men så kunne jeg også lige nå at akklimatisere på vejen.