The CityGirl

11-tallerne ud af intimsfæren

Jeg begyndte at cykle igen i går. Og det er ikke fordi det kommer bag på mig, at jeg er døden nær her den første uges tid, for sådan er det jo altid, når månedskortet udløber og jeg skal til det igen.
Men det kunne altså godt lige slappe aus med den der blæst – der er absolut ingen grund til at give mig ekstra modstand her i starten; det klarer min sølle krop ganske fint selv.

Hvis det så bare var lidt blæst, sådan noget som man kan leve med og cykle igennem uden at være ved at vælte på cyklen hver gang man skal igennem et kryds, fordi der lige kommer en orkan ind fra højre, så ville jeg måske også kunne beholde ja-hatten på.
Det er det bare ikke! Og i går var det i særdeleshed ikke!

For når man ikke engang kan have sit snot for sig selv og i sin egen intimsfære og man pludselig mærker at ens egne, private 11-taller under næsen forlade ansigtet og flyve afsted mens man passerer Dronning Louises bro, så blæser det bare for meget!

Jeg undskylder meget, hvis jeg ramte nogen – det var ikke med vilje! Og det var bare sådan noget pollen-snot, som jo ikke er rigtig snot. Men det er stadig lidt klamt, og noget jeg absolut ønsker at beholde helt for mig selv, når nu jeg skal trækkes med det.

Categories: agurketid

1 brunch, 2 søer og 1000 onde svaner » « In the name of fucking love

1 Comment

  1. Måske du skulle få sådan en cykel-bumpersticker du kan have på bagskærmen. Hvor der står Undskyld jeg snotter eller sådan. Så kan du sikkert også få mere plads på cykelstien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑