The CityGirl

Vi kører den ind med charter!

Planen er stadig, at tage til Gran Canaria på mandag. Så hvis de vil blive ved med at strejke, må de finde andre steder at gøre det!
Selv min hjerne (som jo ikke rigtig virker) er også skruet over på Gran Canaria nu. Det må jeg vist sande, her efter en to timers morfar på sofaen, hvor jeg kun har drømt om vores forestående ferie, og oven i købet har taget det første drama på forskud, om at Kat vækkede mig ved at tænde for tv’et og at hun efterfølgende huggede samtlige af mine hår-elastikker fordi hun ikke havde nogen selv.

Og i den virkelige verden, har jeg talt med StarTour mindst fem gange i denne uge, for at få arrangeret noget transport, og har haft glæden af at tale med livstrætte Christina, som næsten lød som om hun trængte til mere ferie end mig, men dog meget flink.

Så transporten skulle være på plads, og Kat har talt med vores unge guider: Malene, Line, Stine og Anne Sofie, som også er meget hjælpsomme. Faktisk så meget, at de på forhånd har sendt en meget frisk mail om alt det vi kan glæde os til og alt det de kan hjælpe os med – eksempelvis at man ringe til dem døgnet rundt, hvilket naturligvis skal testes…

Vi er nu gået all in på charter, og mangler nærmest bare hatten og sarongen. Fik i dag købt de sidste småting, som bl.a. var for hundrede kroner blandet krydsords-hæfter.
Og lige så meget som jeg elsker krydsord, så er det altså på ferier jeg elsker dem. Og ikke når jeg står og køber absurd mange af dem nede i Magasin, og bliver ekspederet af meget smart, ung fyr, så jeg får ekstrem lyst til at sige, at “det er altså til min mormor og jeg har lovet at købe og hun skal altid lave krydsord og jeg overhovedet ikke har noget med dem at gøre! Jeg er bare det gode barnebarn!!!” – men jeg holdt min kæft, og lod mig stemple som weirdo af ung, smart ekspedient.

Så alt er klappet og klart – kun kufferten mangler at blive pakket.

Categories: ferie

Coffee makes the world go ’round » « Er det en hest?

3 Comments

 1. Jens Brauer Rasmussen

  6. februar 2011 — 11:28

  Strejken er jo heldigvis slut for denne omgang men jeg synes det er lidt påfaldende at du rejser netop som Paradise Hotel sæson 7 starter … Noget du måske har glemt at fortælle os her på bloggen ? :)

  • The CityGirl

   6. februar 2011 — 12:56

   Paradise bliver optaget i efteråret, så vidt jeg ved i Mexico og over tre måneder.
   Jeg skal til Gran Canaria i én uge… Jeg går mere op i at jeg ikke kan få set de første afsnit, og synes at de godt lige kunne vente en uge med at sende det! ;-)

   • Jens Brauer Rasmussen

    6. februar 2011 — 17:14

    Nu har vi ventet længe nok på den nye sæson synes jeg :) Ih det bliver spændende hvem de har gravet frem til at underholde os i den nye sæson!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑