The CityGirl

The Dirty Thirty

Så vågnede man op og var 30. Bare en enkelt nat, og så blev man smidt direkte ind i voksenlivet. Det kan godt være, at der har været 29 års opvarmning, men det føles alligevel lidt hurtigt og lidt hårdt!

Men jeg var glad da jeg vågnede, for jeg kunne konstatere at solen skinnede og at jeg ikke kunne høre norsk, ej heller spotte en finne (ville også have været ekstremt traumatiserende hvis jeg var vågnet op med en charter-finne i sengen!).

For lidt siden kom de gamle forbi til kaffe, for at aflevere en lagkage og en gave. Jeg har fået en espresso-maskine, som jeg umiddelbart er jublende glad for – eneste problem er, at jeg ikke synes det er den aller-pæneste i verden og at jeg ikke kender mærket, og derfor ikke aner om det er godt eller skidt, det der pt. står ude i køkkenet:


Så hvis der er nogen der kender mærket Gaggia, og kan fortælle mig om det er godt eller skidt, om det er en bytter eller en keeper, vil jeg være glad. For jeg synes ikke rigtig Google is my friend i denne sag.

Men uanset hvad, så er man sgu ret voksen når man får en espressomaskine i fødselsdagsgave! Så det er vi nu; voksen og ansvarlig – og med en solskoldning i hovedbunden (bare for at holde stilen).

Categories: fødselsdag

Ramt af virkeligheden » « The flight of shame

21 Comments

 1. Tillykke med fødselsdagen!! Og tillykke med maskinen, som jeg intet kender til… :)

  P.S. Tak for dine dejlige blogindlæg, som jeg desværre alt for sjældent får kommenteret. Men jeg følger troligt med :D Og jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser som 30-årig. Det er jo også snart min tur… :-s

  • The CityGirl

   15. februar 2011 — 23:37

   Mange tak – og har efter mange timers research fundet ud af at maskinen vist nok er ret god ;-)

   PS. Tak for rosen – det er ok at man ikke får kommenteret hver gang; er selv for dårlig til at kommentere andre steder, selvom jeg også troligt følger med rundt omkring i blogsfæren. Men derfor er det selvfølgelig altid rart når folk har tid til at smide en kommentar i ny og næ :-)

 2. Tillykke med dagen! Burde have regnet ud, at også du er vandmand …

 3. Siger du, at det er bedst at tage på charterferien lige inden man fylder 30 fordi lissom tager lidt af choket (og alt andet blegner i forhold til at omgås chartergæster)?

  • The CityGirl

   15. februar 2011 — 23:41

   Ja, det tror jeg! Det er faktisk rigtig mange år siden jeg er vågnet op på min fødselsdag uden at synes det er lidt nederen. Var bare glad og udhvilet i morges, og så frem til dagens program uden charter-helvede….

 4. Jens Brauer Rasmussen

  15. februar 2011 — 22:02

  Først og fremmest tillykke med dagen !

  Glædeligt at du ikke led voldsomt under at fylde år !

  Og jeg tror du har fået en rigtig super god maskine til kaffe så vidt jeg kan læse mig til her http://gaggiababyreview.com/

 5. Stort tillykke. Jeg følger efter i maj, men har ikke så store traumer over det :)

  • The CityGirl

   15. februar 2011 — 23:41

   Mange tak :-)
   Og hvis du begynder at få traumer, så smutter du bare til Gran Canaria i ugen op til; så går det hele!

 6. Ahh – tillykke you old fart! Velkommen i de voksnes rækker som gamle røvhuller som mig ynder at ymte når nogen kommer over grænsen til 30erne.

  • The CityGirl

   15. februar 2011 — 23:42

   Mange tak ;-)
   Og så antager jeg, at nu er det helt legalt at brokke sig over ungdommen og bruge udtryk som ingen andre kender?

 7. Tillykke med ankomsten i de voksnes rækker.

  Selv håber jeg der går et par år endnu, inden jeg træder ind i de rigtige voksnes rækker og det næste nul der kommer for mit vedkommende er det der kommer efter det du lige har ramt.

  og tillykke med maskinen

  LilleQ

 8. Stort tillykke med fødselsdagen i går! Godt at høre du kom godt ind i dit 30. år..

  ps. gjorde det ondt? var det hårdt? please prepare me for later this year

  • The CityGirl

   16. februar 2011 — 17:01

   Tak :-)

   PS. Nej, det gik overraskende godt! Men det har nok lidt at gøre med kontrasten til charteren… Dog synes jeg, at jeg i dag har haft nogle angst-øjeblikke, hvor det pludselig er gået op for mig at jeg er 30. Det har ikke været så rart….

 9. Hurra og tillyke! Glæd dig nu over at være lukket ind i rækken, hvor man hovedrystende kan sige: “Det er jo det, de unge vil ha”, “Den generation bliver vores død” og endnu bedre sige: “Det orker jeg ikke at sætte mig ind i, jeg er blevet for gammel til den slags” når nogen vil hive en med til zumba. Jo, jo, der er skam fordele!!

  • The CityGirl

   17. februar 2011 — 12:45

   Tak :-)
   En god pointe at man nu helt kan afværge zumba pga. alder (selvom det vist tit er dem der er endnu ældre der kaster sig ud i det?!) – for zumba skal virkelig ALTID afsværges!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑