The CityGirl

Se aldrig direkte på en Finne!

Ligesom det er ren barnelærdom, at man aldrig må se direkte på solen, så er der vist også visse ting man burde have læst op på inden man tog på charter. Altså hvis man er dem der er The Odd Ones Out. Og det er vi!

Fordi ingen af os har været forberedt, har vi både været ved at blive døve, blinde og sindssyge.
Eksempelvis er der stor fare for at blive blind, hvis man ser direkte på en finne, der er mere solbrændt end en afrikaner, og som er iført speedo’s og en bæltetaske. For den betingede refleks er at man får en ubændig trang til at kradse sine øjne ud.

Eller når man ligger på sin solseng ved poolen, og der pludselig er en engelsk “kraftigt bygget” mand der ikke bare har hår på ryggen – men har en fucking hel bjørn på! Over det hele! Og set fra frø-perspektiv bliver alting bare lidt skræmmende
Eller når man ser Nøgen Med Rygsæk aka. en norsk kvinde iført hvide gennemsigtige shorts, med sorte trusser, en bh og rygsæk.
Eller den svenske pige, der vejede omkring et ton for meget og var iført en lille kjole med pailletter.

Det land der klart fører hvad angår døvhed er Norge; åbenbart kan norske kvinder ikke holde op med at grine, når de først er begyndt, og hvor det bare eskalerer i lyd. En ellers fin middag blev hurtig meget træls der, fordi vi huggede maden i os, for at komme væk inden vi blev nødt til at skære vores ører af.

Men det er faren for blindhed der er størst. Fordi moden hernede (som vi virkelig ikke kan matche!) er speedo’s, for små bikinier, for store hatte, for hvide gevandter, for farverige gevandter på for store mennesker. For meget nøgenhed og for lidt anstændighed.

I aften skal vi i Sioux City. Der hvor der er smygende indianere og cowboys og cancan-dansere og krudtrøg. Jeg ved ikke hvad man skal tage på der. Jeg har virkelig ikke noget i kufferten der kan matche wild west på Gran Canaria! Måske jeg kan låne noget tøj af en finne….

Categories: ferie

We will always have Sioux City » « Nivea-Pigen på tur med Bubber & BS

1 Comment

  1. Hvis du bare får en lille fjer på, så går det nok …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑