The CityGirl

Problemet med de 72 lime

Mens jeg forsøger at holde vinteren og lysten til at gå i hi på afstand, er jeg i stedet gået over i den anden grøft, hvor jeg på ingen måde kan multitaske. Jeg burde egentlig bare arrangere en fest og købe 72 lime, men hver gang jeg går i gang med noget, der har med det at gøre, går der ikke lang tid før jeg er distraheret og sidder og laver alt muligt andet.

Mit attentionsspan er langt under guldfisk, og det kan godt være, at jeg både får taget opvasken, lavet noget arbejde der har ligget for længe og ryddet op i mit tøj, men det hjælper jo ikke meget på, at jeg stadig mangler 72 lime plus resten på indkøbssedlen.

Faktisk er jeg kommet lidt i tvivl om hvorvidt jeg kun fyldte 30, og om jeg i virkeligheden ikke snarere fyldte 50, måske 60?
For jeg glemmer jo halvdelen af tingene hele tiden!

Derfor forsøgte jeg også i dag at komme min glemsomhed i forkøbet, og fik aflyst alle irrelevante, for festen, aftaler i denne uge, som eksempelvis kiropraktor. Og derefter skrev jeg alting ned til mig selv, sådan dag for dag og helt ned i detaljen, så et fem-årigt dampbarn nu ville kunne arrangere resten af festen. Jeg håber det hjælper. Alternativt håber jeg, at mine veninder er overbærende med mig, hvis jeg på lørdag står og skal holde fest, og har glemt de 72 lime.

Categories: alder

Fucking Frederiksberg XIX: Triple Sex » « Giv en sang til Afrika

11 Comments

 1. Man kan jo også bare be gæsterne medbringe hvert sit net med lime.
  Det husker de – og du er 1) helt fri for at skulle forsøge at huske det og 2) fri for at slæbe virkeligt mange lime hjem

  :-)

 2. Må man godt have lime med i håndbagagen mon? Og må man i så fald godt iklæde sig lime til fest, da håndbagage-lime må foregå på bekostning af tøj…

  • The CityGirl

   2. marts 2011 — 13:17

   Altså hvis du kan kreere en sej cocktailkjole i lime, så må du gerne!
   Men du skal jo så regne med at blive afklædt i løbet af aftenen, når vi skal bruge de der lime… Men umiddelbart vil jeg bare sige “GO!”

   • Jeg mener at have set Josephine Baker i meget sej nederdel af bananer – så klart en kjole i lime!

    Kunne det ikke være en sjov velkomst at alle skulle presse lime iført sikkerhedsbriller og deslige ?

    god fest uanset hvad !

 3. Eller bare: “Hej skønne, kan du ikke lige tage et net lime med på vejen?”
  Og tryk: send til alle

  It works! Ihvertfald, hvis de er vant til du er en lille smule distræt. Har selv præsteret at invitere til glögg og æbleskiveparty – og så have glemt at købe syltetøj….. Hvilket hurtigt løstes via sms

  Jep, smsshoping er den nye sort!

  • The CityGirl

   2. marts 2011 — 13:19

   Kan man også bede dem om at købe ind til middagen? Bare dele indkøbslisten op? Kunne være rart – så slap jeg også for det! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑