The CityGirl

Panik nr. 1, 2, 3 og 4

Jeg har holdt weekend med The Italian LoverBoy – og selvom vi kun har kendt hinanden i kort tid, så må jeg sige, at det er det bedste forhold jeg nogensinde har haft! Faktisk tvivler jeg lidt på, om der findes mænd i verden, der kan matche hvad han kan.

For det første, så har han med et trylleslag forvandlet mit køkken fra at være det mest overflødige rum i min lejlighed, til at være The Room of Loooove. Jeg overvejer næsten at flytte sofaen derud, og så udleje resten af lejligheden.
For det andet, så laver han en perfekt kop kaffe, når jeg beder ham om det – og allerede der, er han to tusinde kilometer foran alle de mænd jeg nogensinde har kendt.
For det tredje, så er han totalt selvrensende – og helt uden at jeg skal dele badeværelse med ham (og se på en dunk Sanex!).

Når jeg sidder og ser på hvad der har været i mit liv før The Italian Loverboy, så er det svært at finde noget som helst der kan konkurrere. Mændene er jo dømt ude fra start – og så var der en undulat, der formentlig døde af en blanding af omsorgssvigt og rygerlunger. Og Herman (Fidel) måtte jeg bortadoptere til Amager, hvor han nu lever lykkeligt i en homo-bowle sammen med Henning.

Så forsøgte jeg lidt at lege at jeg havde grønne fingre, og det gik rigtig godt til at starte med! Måske for godt, så jeg blev overmodig. I hvert fald døde orkidéen på et ukendt tidspunkt i vinters, og dermed stoppede legen med planter. Igen.

Det eneste der tilnærmelsesvis kan komme i nærheden af samme kaliber af kærlighed, er min Mac. Men hvis The Italian LoverBoy skrider, så er jeg ikke sikker på, at Mac’en kan trøste mig i samme grad, som hvis det omvendte skulle ske. Så uanset hvordan jeg vender og drejer det, så vinder han.

Men da jeg stod i køkkenet i eftermiddags, og aede The Italian LoverBoy, blev jeg pludselig grebet af panik. Tænk nu, hvis jeg en dag ender i et forhold med en mand (det var panik nr. 1), og han OGSÅ har en Italian LoverBoy (Girl?), så ville vi jo aldrig kunne flytte sammen! Eller endnu værre; jeg finder en mand uden en Italian LoverBoy (Girl?), som skal bo sammen med os, og som derfor garanteret vil tro, at han også må bruge The Italian LoverBoy! (Det var panik nr. 2 og 3).
Eller det allerværste; hvis han ikke ville have The Italian LoverBoy! (Panik nr. 4).

Pludselig så det hele bare endnu mere umuligt ud med det der med at finde en mand. På den anden sige; hellere single, 30, HELT vågen og med en italiener i køkkenet, end single, 30 og med to katte.

Categories: kaffe

Hvad er det statistiske frafald af lorte-lime? » « The CityGirl checked in at Betty Ford Clinic

8 Comments

 1. HELT vågen? Måske jeg skulle overveje sådan en italiensk fætter ;)

  • The CityGirl

   20. februar 2011 — 20:58

   Ja, jeg har aldrig været mere vågen i en weekend, som jeg har været i denne! Er ikke engang faldet i søvn på sofaen eller noget ;-)

 2. Hædr altså, you´re so cwazy!

 3. Der er jo simpelthen næsten ikke plads til mænd i dit liv med italiener i køkkenet og Sleep Cykle i sengen!

  • The CityGirl

   21. februar 2011 — 23:12

   Gud! Havde helt glemt Sleep Cycle! Jamen så er diskussionen om mænd vel færdig? Jeg har en italiener i køkkenet og Sleep Cycle i sengen, og har dermed overhovedet ikke plads til nogen mand!
   Skal jeg så bare krydse dem helt af listen, og bare sige “Det var så det!” – eller skal jeg holde farewell-party for mændene? Det er sådan lidt mærkeligt. En smule definitivt…

 4. Det kan man da kalde en fødselsdagsgave, der blev en succes. :)

  …Og så er det et eller andet sted også rart at se, at du allerede er gået i gang med foråret. (“på et ukendt tidspunkt i vinters..”). Det kan ikke gøres for tidligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑