The CityGirl

På tur med Stig

Da vækkeuret ringede 5.15 var det som om jeg bare lige havde blinket – men sådan er det jo altid når jeg skal op på umenneskelige tidspunkter. Og et eller andet sted er der jo også en potentiel chance for at det er tilfældet.

Men jeg kom op selvom jeg havde både tidspunkt og søvn imod mig. Og for første gang nogensinde var jeg faktisk i, hvad man nok kalder, rigtig god tid.

Ude i lufthavnen fandt jeg hurtigt charter-køen. Det er jo den kø hvor jeg får indfriet alle mine fordomme.
Og mens jeg stod og ventede blev jeg også lidt grebet af den charter-stemning der jo herskede, og greb mig selv i at tænke “Lige om lidt kommer Stig Elling ud og så får vi alletiders tur!”.

Men Stig viste sig ikke (kan selvfølgelig stadig nåes) og i stedet kom jeg op til sur supervisor ved check-in skranken, der havde den frækhed at ville veje min håndbagage også, for derefter sukkersødt at sige “Du ved godt at du kun må have 20 kg i alt, ikk? Din bagage og håndbagage vejer 23 kilo!”.

Okay, så starter man åbenbart ud med overvægt – og hvad så?!
Er sikker på at Stig ville have været mere forstående!

Categories: ferie

Og så kom Elvis » « Hug en hæl og klip en tå

2 Comments

  1. Hvad??????????

    Altså, det er sgu da kufferten, der max må veje 20 kilo. Håndbagage regnes slet ikke med i den ligning! Det var vi da altid haft stiltiende aftale om, når man besøger check-in afdelingen. Men måske de er blevet trætte af, at håndbage også altid vejer 20 kg….

  2. Giver absolut heller ingen mening for mig. Altså er det særlige charterregler, at håndbagagen er INKL. i bagagen … ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑