The CityGirl

Og så kom Elvis

Så landede vi på Gran Canaria med al vores overvægtige bagage, og blev helt charter-agtigt kørt til vores lejlighed i bus sammen med alle de andre, mens vi hørte en cd indspillet af guiderne, hvor de fortalte alt det man åbenbart ikke vidste i forvejen. Lidt ligesom en retarderet børnehave.

Vel ankommet til lejligheden skyndte vi os ned for at købe ind af kolde øl, cava, gin&tonic plus det løse – og så satte vi os op i solen på vores terrasse og prøvede at forstå at vi virkelig var på Gran Canaria. At vi virkelig var på charter. At det i det hele taget var virkelighed.

Efter knap 24 timer hernede, kan det bedst beskrives som en beskyttet bolig. Vi bor i et lejlighedskompleks-hotel-ting, hvor der er voksne der kan tage over, lige gyldigt hvad det måtte være. Eksempelvis har der lige været en rengøringsdame mens vi lå nede ved poolen, som har taget opvasken og også lige ryddet det værste op.

Hvis man skal ud og spise, så skal man ikke være bange for at komme til kort, hvad angår sproget. Menuerne er oversat til de første 7 sprog, hvoraf dansk og finsk naturligvis er at finde der i blandt – og det kulinariske er ikke det der vægtes højest…

Men når man så har spist en nederen schnitzel downtown Puerto Rico, så skal man ikke være bange for at gå tørstig i seng. For charter-barerne er linet op, så man ikke skal gå så langt – og Elvis er der naturligvis også. Derfor blev vi nødt til at drikke en kold øl mens Elvis sang ømt for os. Og kun for os, for baren var ganske tom bortset fra Kat og jeg, som i sympati skrålede med, og klappede og hujede. For det er da det man gør på charter, ikk?

Noget andet man åbenbart også gør (rigtig meget!), er at gå i hvidt uanset hvilken hudfarve eller størrelse man har. Specielt hvide leggings (med blonder…) er mega meget inn hernede. Og det er jo også pænt, når man selv er blegere end bleg og med et solidt BMI…

Men solen skinner, her er 25 grader og jeg sidder faktisk i en bikini, selvom jeg var yderst skeptisk overfor om det var nødvendigt at tage sådan en med. Jeg mener, man kan jo ikke have bikini på d. 8. februar. Det vil jo være skørt. Faktisk nærmest tosset.

Categories: ferie

Nivea-Pigen på tur med Bubber & BS » « På tur med Stig

9 Comments

 1. ah min nethinder bløder ved tanken om hvide blonde leggins strukket ud over tung, bleg dame. Av! (Lad mig gætte: englænder? eller måske ny-rig russer? eller, ej helt ærligt… Ålborg?)

  • The CityGirl

   10. februar 2011 — 17:30

   Enten englænder, svensker, finne eller bare Ålborg…. Det er jo dem der er hernede. Og ikke andre. Heller ikke lokale…

 2. I skal da forhåbenlig snart på tur med guider ud i det blå? Altså det glæder jeg mig til at læse om!

 3. Årh, ku’ godt bruge en uges tid i beskyttet bolig med en pseudo-Elvis i ørerne…Også selvom prisen var, at jeg skulle gå i hvide blondeleggings og flashe mit bemærkelsesværdigt høje BMI!
  Jeg har fundet din blog, ved at den gode Leoparddreng har linket til dig på min blog, fordi han syntes jeg skulle linke videre fra mig selv hos dig(!) for at du ku’ se denne her – det er dog ikke Gran Canaria, men Las Palmas!

  http://whenindoubtmaketea.dk/files/ebc06a2e483fbba41ec94e1631518bcc-286.html

  Og go’ ferie til dig, nu vil jeg gå i dit arkiv og læse en milliard af dine indlæg…:o)

  • Og dén dér bemærkning med “det er dog ikke Gran Canaria, men Las Palmas!”, den lader vi bare som om at jeg ikke skrev, ik’?

   • The CityGirl

    17. februar 2011 — 12:44

    Jamen så velkommen til ;-)

    Og ja, det lyder umiddelbart besnærende at tage en uge i beskyttet bolig med Elvis – men tænk lige over det en ekstra gang inden du kaster dig ud i det! Ens liv er jo ikke det samme bagefter….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑