The CityGirl

Mor er ikke skuffet, hun er pissesur og træt!

Jeg rejser til Gran Canaria på mandag – og det er også derfor jeg åbenbart ikke sover i øjeblikket. Hvem havde troet, at en sølle uges charterferie kunne udløse SÅ mange ting der absolut SKAL nåes inden afgang?

Men måske kommer jeg slet ikke så langt, hvis worse case scenario kicker ind. Det plejer det jo ligesom. Bare tænk på den islandske vulkanaske.
Og måske har jeg også været for skadefro og begået hybris og skal derfor straffes med nemesis. For jeg var rigtig, rigtig, rigtig glad for at turen gik til Gran Canaria og ikke Egypten. Det var jo stort set 50/50 da vi bestilte rejsen i sin tid, så jeg indrømmer, at jeg har jublet en del over, at destinationen er sted uden demonstrationer og revolutioner.

Men mens jeg har jublet, er der så nogle chauffører & co der har lagt i ovnen til storstrejke. Åbenbart er bagagefolket i Kastrup at sidestille med buschaufføren i 5A – og det er jeg egentlig ligeglad med. De kan slå sig sammen med bagerne for min skyld.

Jeg kan leve med, at jeg bliver tvunget ud på cyklen i morgen tidlig, men jeg kan ikke leve med at der er nogen der truer med at fucke min rejse til Gran Canaria op! Jeg kan jo ligesom ikke cykle derned! Der er vand i mellem. Og langt.

Så de der rygter der florerer om, at de vil strejke henover weekenden skal de bare slappe helt af med! Jeg skal til Gran Canaria, og jeg kan ikke rejse let med en enkelt håndbagage. Jeg skal jo både have Scrabble og fyrfadslys og benvarmere (til Kat) og badehåndklæder med – for slet ikke at tale om de tusind andre ting der er planlagt til kufferten.

Det går bare ikke. Jeg har ikke sovet i halvanden uge for ingenting! Om jeg så selv skal ringe til Harald Børsting og få ham til at forstå situationens alvor, så kommer jeg afsted som planlagt. Dét der sabel-rasleri kan de godt pakke helt væk.

Categories: ferie, søvnmangel, uventet drejning

Er det en hest? » « Hooked on a fashion

3 Comments

 1. På den anden side er det jo varslet i god tid – så du kan vel putte tingene i en pakke-kasse-ting og sende det poste-restante til hotellet på Gran Canaria nu, med posten.

  Jeg er godtnok ikke helt sikker på jeg selv ville være tryg ved det – men et eller andet sted er det da en meget smart løsning.

  (Og med lidt held får du en gang boller-i-karry, som ellers skulle ud til de ældre, oveni…)

 2. Bare du ikke bliver hverken skuffet, sur eller træt over, at jeg har tildelt dig en blogaward. Du kan læse mere på min blog.

  • The CityGirl

   4. februar 2011 — 14:23

   Er hverken skuffet, sur eller træt over at få en blogaward ;-)
   Tusind tak; det er jo altid dejligt med virtuelle klap på skulderen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑