The CityGirl

Det blev en Giovanni!

Afstemningen er slut, og The Italian LoverBoy har fået sit navn: Giovanni!
Faktisk vandt “Who cares! Få dig et liv!”, men det er bare ikke særlig kærligt at sige ude i køkkenet til ens nye kæreste – ikke mindst fordi det nok helst skal råbes.
Så jeg tog nr. 2, som også var min egen favorit.

Jeg må indrømme, at jeg var lidt forundret over at “Who cares! Få dig et liv!” løb med sejren, ikke mindst fordi de andre navne var en del bedre – men også fordi det lugter lidt af, at folk der synes jeg er ret træls, alligevel piner sig selv ved at gå ind på min blog.

Jeg tænker, at hvis man synes jeg er træls, irriterende, dum, overfladisk, selvoptaget, latterlig eller hvad man nu kan synes, så må det være lidt hårdt at checke ind her på siden hver dag, for så vidt jeg ved, tvinger jeg ikke nogen til at læse med.
Men I må selv om det, og jeg takker for at I, trods alt, gav jer tid til at stemme!

Inden det hele bliver alt for grimt, så vil jeg lige starte med at undskylde for endnu et indlæg om The Italian LoverBoy, nu også kaldet Giovanni – men det vidste I nok ville komme, da det jo er ganske normalt at samle op på en afstemning.

Jeg håber I får det ud af det, som I skal her på siden; om det er et smil, grin eller bare dyb irritation over mig. Whatever makes you happy!

Nu vil jeg gå ud i køkkenet og fortælle The Italian LoverBoy, at han fremover skal lyde navnet Giovanni.

Categories: kage

Tvangsfødselsdagsgave » « Hvad er det statistiske frafald af lorte-lime?

27 Comments

 1. Æv. Sidst jeg tjekkede stod det lige mellem Giovanni og Frankie og jeg havde håbet på Frankie.

 2. Jeg har glemt hvad jeg stemte på, men det var ikke giovanni(eller who cares) – men generelt skal du måske heller ikke nødvendigvis ta’ dine læseres ligegyldighed med navngivning af din espressomaker som tilkendegivelse for, at de synes du er træls, irriterende, dum, overfladisk, selvoptaget, latterlig osv. ;)

  • The CityGirl

   23. februar 2011 — 14:44

   Det gør jeg heller ikke; der skal dog en del mere til at slå mig ud ;-)
   Jeg undrede mig bare, og det eneste jeg kunne tænke var, at når man stemte det (og der var så mange der gjorde det), så måtte det jo være fordi man ikke er synderlig fan af mig – og det behøver man skam heller ikke at være!
   Som sagt, så var det bare en tanke og en undring ;-)

   Hver dag kan ikke være lige sjov, og pt. går mit liv op i min kaffemaskine, en helvedes masse arbejde og en planlægning af en fest; og der er kaffemaskinen altså bare den sjoveste… ;-)

   • Jamen… Jeg troede faktisk, at det var for sjov, at den der who cares var på. Jeg var lige ved at stemme på den fordi jeg syntes den var sjov. Men nu er jeg glad for, at jeg ikke gjorde det! Jeg stemte på Guido, for jeg synes bare at det dufter lidt mere af den der cologne som sådan en italiensk loverboy ville have. Anyways, selvom jeg var lige ved at stemme på who cares, så er jeg ret glad for, at jeg fandt din blog og følger den hver dag. :)

    • The CityGirl

     24. februar 2011 — 23:29

     Det var bestemt også for sjov, og jeg var på ingen måde ude i hemmeligt at teste mine læsere! Og da den så tog føringen, og blev ved med at tage føringen, kunne jeg ikke lade være med at lægge mærke til den ;-)

     Og i lige måde; er glad for at du gider følge med hver dag!

     PS. Husk at stemme i om-afstemningen; det er jo vigtigt, det her!

    • Guido! Det var da dét jeg stemte på! :D

 3. Jeg har også altid syntes det var meget mærkeligt med dem der fulgte med i blogs, hvor det lod til, at de dybest set ikke kunne lide forfatteren eller det der blev skrevet.

  • The CityGirl

   23. februar 2011 — 19:29

   Ja, sådan noget forstår jeg heller ikke – men det må de jo selv om. Jeg synes bare de skulle vide, at de har et valg; at de ikke behøver. Men jeg hilser da alle slags læsere velkomne, også dem jeg ikke forstår er her ;-)

  • Jens Brauer Rasmussen

   23. februar 2011 — 21:45

   De er vel bare selvpinere og nyder smerten ved at læse noget der får deres mavesår til at gå i udbrud ?

 4. Jeg var klart til Maximus og overvejer nu aldrig mere at læse denne blog, fordi jeg har tabt. Så er det sagt.

  • The CityGirl

   23. februar 2011 — 19:29

   Fair nok. Men nu skal du jo ikke blive alt for kæk – kan jo være jeg smider dig ud som læser, hvis ikke der kommer et opfølgende fondue-indlæg hos dig!

   • Det er altså meget svært at organisere en testtur til Burger King, når den eneste Burger King i byen er den i lufthavnen. Det viser al research. Det er dog ikke ensbetydende med, at jeg ikke arbejder på sagen …

    • The CityGirl

     25. februar 2011 — 20:30

     Skal jeg virkelig tage til Geneve så det kan blive testet?
     Måske du kan tilbyde at hente nogen i lufthavnen og så lige starte med en lille fondue-treat på BK? ;-)

 5. Jeg synes du er pisse sjov! Du er dagens gode grin uanset om det er i bussen, på jobbet eller på det hemmelige kontor. Plat indslag eller ej – tak fordi du gør min verden sjovere!

  • The CityGirl

   23. februar 2011 — 21:26

   Jamen selv tak! Det var så lidt.
   Er glad for at høre, at jeg ligefrem gør din verden sjovere :-)

   (Og for god ordens skyld, så er indlægget ikke skrevet for at fiske efter ros – det udsprang som sagt mest bare af undren. Men derfor bliver jeg stadig glad for ros!)

 6. Jeg stemte også på Frankie – og forventer en omtælling af stemmerne:-)
  Det andet tror jeg ikke du skal tage dig af. Det er bare sådan danskere er: En lille smule tilbagelænede, småbrokkende og ligeglade (hvilket betyder at vi hygger os!)

 7. Giovanni, selvfølgelig. Anytime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑