The CityGirl

A Sunday Kind of Love

Det kan meget vel være, at jeg ikke bare en men to gange i dag, har kastet indholdet af min pung udover to forskellige butikker. Det kan også godt være, at jeg skulle hele vejen hjem, før jeg kom i tanker om, at jeg havde glemt at købe en vaniljestang, og det kan også være at jeg nåede hjem for anden gang med vaniljestang, og kom i tanker om, at jeg nu havde glemt rasp, og måtte afsted igen.

Og jeg har overhovedet ikke haft ja-hatten på, når jeg har kravlet rundt på gulvet og samlet min pung op, eller når jeg har været i Fakta to gange indenfor 10 minutter. Og selvom jeg er fanget i en tilstand af ekstrem søvnmangel og mangler 7-8 måltider i denne uge, så sidder jeg alligevel med en følelse af nærmest forelskelse. Det kunne også være fulde-sentimental, men nu ved jeg helt positivt, at jeg ikke har drukket noget alkohol!

Den følelse af forelskelse, som kun visse former for musik kan frembringe.
Jeg fik nemlig en helt old school cd i dag – altså sådan en rigtig en man kan holde i hånden, og indholdet er “Music that inspired Mad Men” – og jeg er in looove!

Jeg står i køkkenet og tester creme brûlée opskrift, mens jeg synger (falsk, naturligvis!) med på det ene lækre nummer efter det andet. Lige nu er det “A Sunday Kind of Love” med Dinah Washington:

(I mangel af hendes version på YouTube, må man jo “nøjes” med Etta James)

Categories: agurketid

Giv en sang til Afrika » « Tvunget i knæ af Dorthe Kollo

5 Comments

 1. Tak for inspiration. Den kører nu for fuld skrue på terrassen i høj solskin – Ahhhh (sorry)

 2. Hvis det kan være en hjælp kan du jo købe på nettet så du slipper for træles “penge-opsamlings-leg” i butik.

  http://specialkoebmanden.dk/search/vanillestaenger-polynesiske-2657.html?q=vanillie

  • The CityGirl

   27. februar 2011 — 00:16

   Ja, altså bortset fra, at det er lidt svært at købe sin morgen-kaffe online – altså hvis man, som jeg, gerne vil have den samme dag, samme morgen…
   Men ellers burde jeg i den grad overveje det, for det er virkelig blevet en træls vane det der med at kaste indmaden af min pung udover alle butikker jeg frekventerer…!

   • okay ja det havde jeg ikke lige gennemskuet at det var under morgenkaffeindkøb du valgte at kaste 3 års boner og diverse smømønter på butiksgulvet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑