The CityGirl

Væk ikke den sure, gamle dame!

Et af mine nytårsforsætter burde nok have været, at jeg skal holde op med at falde i søvn på sofaen – for det har virkelig taget overhånd. Og på en måde er det også lidt trist, at alle hjemmeaftener foregår sovende med tv’et kørende i baggrunden.

Det er så også dette tv der karambolerer med mine narkoleptiske lure på sofaen, da jeg åbenbart altid skal falde i søvn til de kanaler der viser reklamer. For det er altid reklamerne der vækker mig, og lad mig bare sige det som det er: Der kommer ikke noget godt ud af at vågne op til Havrefras-dude (som var så dejligt væk fra skærmen i lang tid, indtil han gjorde comeback her efter nytår):

eller Føtex som nu forsøger at synge sig ind i mit hjerte, men har diametralt modsatte effekt, som bedst kan beskrives som rent had:

eller lorte L’easy som bare aldrig vil forsvinde, ligesom DER bliver ved i en uendelighed – og så bare alle de andre, som insisterer på at råbe ud i min stue på den allermest irriterende måde.

Set fra den lyse side, så har jeg fået en ny yndlingsreklame, som jeg ikke kan huske hvad hedder. Men den er for et produkt mod halsbrand eller sure opstød, og jeg er SÅ fascineret af de små brandmænd der suser ned i halsen og gør deres arbejde. Specielt tilsidst hvor de klapper på stadset de har sprøjtet ud og konstaterer at de har gjort opgaven godt. Og hver gang den har været på, sidder jeg mystificeret og tænker over, hvordan helvede man finder på lige præcis dén vinkel til at sælge sådan noget. Det kunne muligvis godt være de samme reklamemænd som har lavet reklamerne for bind, hvor der optræder radiobiler og liggestole…

Categories: agurketid

14 nuancer af fornærmelse » « Ramt af et dårligt comeback

8 Comments

 1. Uha, jeg kan så meget sympatisere med dit rene had til ham den der overfriske Føtex syngefyr. Var i Danmark i december og der sang han et eller andet latterligt om flæskesteg. Havde lyst til at nikke ham en skalle gennem fjernsynet.

  Super blog i øvrigt :-)

  • The CityGirl

   19. januar 2011 — 18:52

   Ja, man har virkelig lyst til at tage guitaren og stoppe den langt ned i halsen på ham! Men det eneste man kan gøre er at slukke for fjernsynet, og det er bare ikke rigtig straf-agtigt….

   Tak i øvrigt :-)

 2. Okay et par ting: den der med de hvide mænd – bliver jo SÅ irriteret! Hvilken kvinde tager fx på date med sådan en stor, grim, brun og uhandy flaske? Og hvorfor skal man se så mange beskidte tallerkener oppefra i starten? Og hvorfor vil idioten ikke danse, før han får små, hvide mænd ned i svælget?

  En anden ting: hvordan kan du glemme überirriterende dame med makrel i strømperne i Netto-reklame? Og alle de andre, der er med i den reklame.

  Og Lars Bom som bokser??? Altså han ser jo decideret handikappet ud – specielt der til sidst, hvor han flagrer med sine tynde, tynde arme…

  Men en sidste ting: kom ned til mig et smut og se lidt reklamer på spansk tv – så vil du efterfølgende kunne læne dig tilbage og med interesse og sindsro se på de danske reklamer! Puh…

  • Men er derudover naturligvis ekstremt enig i dine tanker…

   Hilsen en anden sur, gammel dame ;-)

   • The CityGirl

    19. januar 2011 — 20:22

    Ja, den er mega kikset den der med de hvide brandmænd, men den vinder virkelig der hvor de står og har ordnet opgaven til UG med kryds og slange – synes de selv. Seriøst; hvilke stoffer skal man tage for at finde på den idé?!

    Og ja, havde lykkeligt glemt Lars Bom…. Netto er også træls, men ikke så larmende og råbende som de andre… Og jeg tror ikke jeg skal udsættes for spanske reklamer, altså medmindre jeg går efter at blive rigtig sur ;-)

    • Uh-uh-uh – glemte lige: POW (vanvittig bassist) POW (vanvittig bassist) POW (vanvittig bassist) Den tager fandeme prisen. Kan ikke engang huske hvad reklamen er for…

 3. Kan I nævne en reklame som ikke bringer jer i rød zone af raseri ? Jeg personligt kan ikke! Men ja især føtex reklamen kan bringe mig på randen af hysterisk især når man i et anfald “NEJNUKANDETVÆRENOK” skifter kanal hvor der så går 12 sekunder før reklamen kommer der ! Jeg overvejer seriøst kun at se dr1 + dr2+dr K + dr HD fremover hvis ikke det var fordi de sender optakt til Xfactor hele tiden :(

  mvh en sur gammel mand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑