The CityGirl

Trucker-bade er (ikke) det nye sort

Jeg er virkelig glad for mit morgenbad. Eller sagt på en anden måde; det er tvingende nødvendigt at jeg får vand nedover mig om morgenen, hvis jeg overhovedet skal gøre mig nogen forhåbninger om at vågne bare en lille smule.

Så fordi jeg jo ikke er vågen inden badet, tog det mig også ganske lang tid, at diagnosticere problemet med vandet i morges. For da jeg stod i mit Eva-kostume og forsøgte at tænde for det varme vand skete der intet. Nada! Zip! Zero! Rien! INGENTING!
Og da det jo ikke kunne passe, slukkede jeg (for ingenting) og tændte igen (for ingenting) utrolig mange gange.

Langsomt begyndte min hjerne at vågne, og rædselsslagent tænkte jeg, at det lugtede af, at der var blevet lukket for vandet. Jeg skyndte mig at løbe ud i køkkenet og lavede samme manøvre som jeg havde forsøgt i badeværelset. Ingenting.
Tilbage til badeværelset: Ingenting.
Tilbage til køkkenet: Ingenting.
Tilbage til badeværelset: Ingenting
Og på vej tilbage til køkkenet, opgav jeg og konstaterede modvilligt at vand ikke var noget jeg skulle lege med, samtidig med, at jeg pludselig fik en ubændig trang til at løbe ud i opgangen og banke på alle døre, for at finde den person der var skyld i at der var lukket for vandet.
Men klokken var ved at være mange, og jeg var nøgen.

Jeg følte det helt festival-agtigt, da jeg gik i gang med mit trucker-bad. Virkelig bare ikke i orden at tvinge folk med hang til bad, til trucker-bade. Ligegyldig hvor meget deodorant, parfume, tør-shampoo og makeup jeg smider efter mig selv, så bliver det bare aldrig det samme som et rigtig bad!

Så hvis der er nogen der lugter i dag, så er det bare mig. Undskyld.

Categories: agurketid

Min far er i skabet… » « På randen af momentan inkontinens

2 Comments

  1. Det der med at kaste koldt vand på sig efter man har panikket rundt over at der ikke er varmt vand gør også en RET vågen (men på den forkert-ben-ud-af-sengen-agtige måde)

    • The CityGirl

      15. januar 2011 — 10:57

      Jeg overvejede det også, men da det gik op for mig at der ikke var varmt vand, var jeg gået i selvmedlidenheds-mode og kunne ikke overskue at komme i nærkontakt med koldt vand. Men du har ret; det ville have været yderst effektivt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑