The CityGirl

Som en dårligt udstoppet ræv

Det er lidt som om min krop er gået i panik her efter nytår. Forstået på den måde, at det pludseligt er gået op for den, at vi bliver 30 om lidt, og at den derfor har fået gevaldig travlt med at gå i forfald, og der derfor bare er sat turbo på hele processen.

Alt er bare blevet løsere, og tyngdekraften har virkelig fået sin sag for. Nogle morgener føles det næsten som om huden bare hænger på mig, og når jeg eksempelvis skal smøre øjencreme på, synes jeg at de sorte rande er blevet til sorte poser der følger med en halv meter udenfor ansigtet.

Jeg syntes ellers vi havde en meget fin deal med, at selvom jeg blev 30, så forblev kroppen sådan 28-årig-agtig-ish. I hvert fald har jeg ikke lavet aftaler om blæver på maven, kærlighedshåndtag og lår der kan foldes ud til det uendelige – og sorte rande der kan tapetsere hele soveværelset.

Hvis det så bare var kommet sådan lidt gelinde, henover årene, eller i det mindste bare de seneste måneder, og ikke bare med al tyngdekraft og dårlig karma der findes i verden mellem nytår og nu, så ville jeg måske ikke føle mig som en dårligt udstoppet ræv, når jeg så mig selv i spejlet.

På plussiden, så kan det jo kun blive kodak-moments når jeg om en uge skal springe ud i bikini på Gran Canaria, med smølfeblå krop formet som en dårligt udstoppet ræv. Jeg håber de har meget alkohol dernede (og at kameraet strejker).

Categories: alder

Mande-elske-liste #9 » « Reol 19, plads 7

9 Comments

 1. Jeg synes sgu de ser søde ud. Held og lykke med bikinien.

 2. Hahaha – det er jo os på mandag kl. 15! Det bliver SÅ pænt…

  • The CityGirl

   1. februar 2011 — 11:59

   Hold kæft, hvor har du den store ja-hat på, når du ser frem til et billede af os to i samme stil som ovenstående ;-)

 3. Hahaha, sikke et herligt billede! Synes også, de/I er søde, og du skal se – det kommer gå bra med den bikini! ;)

  • The CityGirl

   2. februar 2011 — 15:28

   Jeg håber du har ret. Må også indrømme, at jeg ikke helt kan svinge mig op til at panikke over det, eller have nedtur over det. Når solen skinner og vi har drinks i hånden, så skal det hele nok spille alligevel ;-)

 4. Ja, selvfølgelig! Og god ferie! :D

  Kom også lige til at tænke på, at vi i min familie bruger betegnelsen, at man ligner “en forkert stoppet rullepølse”, hvis man er for tyk til det tøj, man har på. Hehehe.

 5. Altså! Jeg så i morgentv i morges, at udstoppede dyr var det nye sort (og så kom jeg til at tænke på dig. Er du ikke glad for den slags associationer? :-))

  • The CityGirl

   3. februar 2011 — 23:32

   På en eller anden lidt sejt, at folk tænker på en når snakken falder på udstoppede dyr – men samtidig også meget nederen ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑