The CityGirl

Reol 19, plads 7

Da min aftale lørdag aften blev aflyst, og jeg var så heldig at jeg kunne se Danmarksindsamlingen i stedet, resulterede det naturligvis også i at min søndag var tømmermandsfri. Så derfor så jeg snittet til at tage mig sammen.

Det er meget sjældent at jeg kan tage mig sammen til noget som helst på en søndag – i hvert fald hvis det kræver mere end 2 % indsats. Men da jeg kom i tanker om, at jeg har en turbo-uge forude, og at jeg teknisk set kunne eliminere to ting fra listen ved at tage mig sammen, fik jeg stampet mig selv op fra sofaen og ud i det virkelige liv.

Set i bakspejlet ville jeg egentlig hellere være blevet hjemme og så have taget den kommende uge i løb.
For det startede med at jeg kom ned til Miss Marilyn, som åbenbart havde stået og frosset så meget de sidste par dage, at hun havde udviklet is på indersiden af ruden. Og mens jeg sad inde i min bil og skrabede is væk fra indersiden, konkluderede jeg, at det bør man virkelig ikke gøre. At hvis der er is på indersiden af bilen, så er det et klart tegn på, at man bør gå direkte tilbage til sofaen.

I stedet kørte jeg i Ikea. Jeg tænkte optimistisk, at hvis jeg kom lige før lukketid, så ville det ikke være så slemt. Men efter fem minutter var jeg ved at dø af varme, og efter 10 svedte jeg – muligvis angst-sved, mens jeg skyndte mig igennem småtingsafdelingen mod reol 19, plads 7, hvor det tegnestaffeli lå, som var det eneste jeg skulle have. (Nej, jeg skal ikke være kreativ maler nu, men bare holde en fest, hvor det skal indgå i underholdningen…).

Tegnestaffeliet lå også pænt på reol 19, plads 7 – og var samlet på forhånd. Pisse uhåndterligt, specielt når man har hænderne fyldt med alle de småting, som man ikke kan lade være med at rage til sig, når man går igennem småtingsafdelingen. Rent betinget refleks! Så jeg stod og fumlede virkelig længe ved reol 19, plads 7, fordi det eneste jeg virkelig skulle have, også var det eneste der åbenbart var samlet på forhånd, og samtidig var det eneste man ønskede IKKE var samlet på forhånd, men bare var samlet sammen i en lille praktisk æske.

Jeg ved ikke hvad jeg lignede, da jeg fik bugseret mig selv, min angst-sved, tegnestaffeliet og alt det løse op til kassen, men det har ikke været pænt. Og mens jeg stod og scannede mine varer selv (fordi der var kortest kø til scan-selv, og jeg ikke magtede at fægte længere end højst nødvendigt med et tegnestaffeli), stod et ældre ægtepar og var meget emsige bag mig, og rykkede tættere og tættere på. Virkelig stress-faktor at have ældre ægtepar i ryggen mens man scanner tegnestaffeli!

Det lykkedes og jeg nåede ud af Ikea og stod og svedte lidt af ved bilen efter jeg havde fået mast uhandy tegnestaffeli ind, før jeg skulle til næste punkt: Toys’R’Us. Det ville virkelig være dumt ikke at gå derind, når nu jeg skulle have noget der, og jeg var der – men jeg havde virkelig ikke lyst. Lidt ligesom man har det inden man skal ind til tysk-eksamen.

Men jeg gjorde det, angst-svedte lidt mere, mens jeg konstaterede, at hvis ikke det er børnene der gør en sindssyg derinde, så er det helt bestemt belysningen. Der er noget galt med den; lidt ligesom med Puk’s hår.

Sidste stop på ruten var at aflevere det hele hos mine forældre, og få vasket noget tøj. Det lykkedes også, og langt mindre smertefrit end alt det andet – hvis man ser bort fra at jeg blev tvunget til at se håndbold finalen sammen med min far. Det kunne jeg godt have undværet, da jeg på en måde syntes jeg havde lidt nok. Men det var ligesom ikke til diskussion. Heller ikke om man kunne få lov at holde med Frankrig i stedet – hvilket jeg så bare gjorde i smug. Gider da ikke holde med tabere!

Categories: ikea

Som en dårligt udstoppet ræv » « En aften med Puk Elgårds hår

13 Comments

 1. Altså, når jeg tænker på, hvordan Frankrig har behandlet dig for bare 3-4 måneder siden, så forstår jeg altså ikke, hvordan du kan sidde der og holde med dem nu!?

 2. Jeg ku’ næsten ha’ svoret, at jeg lige læste, at du som praktisk-talt-30-årig får vasket tøj hos dine forældre? … jeg må da ha’ læst galt, ik’? ;)

  • The CityGirl

   31. januar 2011 — 18:49

   Ja og nej… Jeg har ikke vaskemaskine selv, og vaskeriet er skod, kun overgået af de maskiner der er i ejendommen. Så når jeg skal panik-vaske, hvilket er det jeg er ude i nu (pga. forestående ferie), så gør jeg det tit hos mine forældre (eller veninder). For en panik-vask er jo ikke så stor at jeg gider smide 30 kroner efter den på et vaskeri – og når jeg nu alligevel var i nærheden pga. Ikea, så kunne jeg jo lige så godt slå to fluer med ét smæk – og samtidig få et ordentlig måltid mad.
   Så jo, jeg vasker hjemme i ny og næ selvom jeg næsten er 30…. Ikke noget jeg er stolt af! Og jeg skal SÅ meget have vaskemaskine i min næste lejlighed! ;-)

   • Aaarh, så lad gå, den er godtaget ;)

    Vaskemaskine i ens egen lejlighed ER en rar ting – men jeg tror nu stadig at jeg ville bytte den med en opvaskemaskine, hvis jeg kunne – eller bare at der flyttede et opvaskeri ind i nærheden af mig, hvor jeg lige ku’ aflevere de beskidte tallerkener, og få dem byttet med nogle rene :)

    • The CityGirl

     31. januar 2011 — 19:11

     Kunne det i teorien ikke ordnes ved engangs-service? ;-)

     • høhø – been there, done that …man får bare ikke så mange points for at spise af den slags ;)

      • The CityGirl

       31. januar 2011 — 20:06

       Points? Fra damerne? ;-)
       Man kan vel bare hive rigtige tallerkener frem når man skal imponere, og så køre engangsservice resten af tiden?
       Overvejer det næsten selv nu…. ;-)

       • Jens Brauer Rasmussen

        31. januar 2011 — 21:07

        Hvad med at bruge husholdningsfilm som overtræk på de rigtigt tallerkener ? så kan man jo bare skifte overtrækket til næste servering ?

   • Dér var et oplagt emne til ønskesedlen til din 30 års. En vaskemaskine til din lejlighed. :) Din nuværende lejlighed, altså.

    • The CityGirl

     31. januar 2011 — 22:17

     Tro mig! Hvis der havde været plads til en vaskemaskine i min lejlighed havde jeg anskaffet en for MANGE år siden. Men det er desværre ganske umuligt at få plads til den, sådan som den er indrettet.
     Og også derfor skal den kommende lejlighed enten have en vaskemaskine, eller have plads til en!
     (og en altan, og et walk-in-closet og og og…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑