The CityGirl

Ønskeseddel-panik-angst-nedsmeltnings-anfald

Okay, vi kan lige så godt sige det som det er, for sandheden kommer jo frem før eller siden. Jeg fylder 30 om 42 dage – eller halvanden måned, som jeg bliver ved med at råbe tilbage, når folk kommer ind på emnet.
Og jeg ved godt, at det lyder lidt panisk, når jeg krampagtigt råber “HALVANDEN MÅNED!!!” som svar, hver gang folk forsøger at sige noget som helst om det faktum, at jeg snart fylder 30.

Og hver gang jeg har talt med min de sidste dage, har det været tydeligt, at hun meget gerne, meget snart, vil have en ønskeseddel fra min hånd. For når man får spørgsmål som:

– Hvordan har du det egentlig med iPad?
– Mener du det du har sagt med en espressomaskine?
– Hvad er Romantikerens telefonnummer? Jeg har lige noget jeg skal spørge hende om…
– Tænkte du på nogen bestemt Verner Panton lampe?

mens man kan høre hende skrible ting ned og være helt over-entusiastisk med projektet, så er det også ved at være på tide med en ønskeseddel, så hun ikke ender med at købe mærkelige ting i bar entusiasme.

Mit (luksus)problem er bare, at når nu det kan blive virkelighed med alle de ting, der har stået på ønskesedlen i årevis, så ved jeg faktisk ikke rigtig om det er det jeg vil have? Vil jeg have en espressomaskine, når alle de penge kan bruges på at købe alt muligt andet? Men hvad? Vil jeg virkelig gerne have en Verner Panton FlowerPot bordlampe, når jeg reelt ikke mangler lamper, og inderst inde synes det er alt for mange penge at bruge på en skide lampe?

Hvorfor skulle jeg skifte mine spisebordsstole, som jeg selv har hugget fra min søster, og selv har malet, ud med nogle til 3000 kroner stykket? Og hvad nu hvis jeg kun får én, vil det så ikke bare være kikset?

Vil jeg gerne have Louboutins og Mulberry taske i fødselsdagsgave, når jeg drømmer om selv at købe de ting, fordi det lige så meget er en del af oplevelsen? Vil jeg synes det er nederen at slå en handel af med mine forældre om tilskud til en reol-væg, når jeg får købt en ny lejlighed? Vil jeg overhovedet få brugt et docking anlæg til min iPhone, når jeg jo i virkeligheden afspiller musik via min Mac?

Jeg har, for første gang i mit liv, et reelt ønskeseddel-panik-angst-nedsmeltnings-anfald.

Categories: fødselsdag

Er kæbeoperation kode for solferie? » « Tvangs-utroskab

5 Comments

  1. Hmmm – hvad med ekstra gaspatroner til Crème Brûlée-brænderen for alle pengene?

  2. Hvad med Segway du kan bestige med stiletter? Eller bestik og service? Eller dyrt sengetøj i satingvævet egyptisk bomuld?

  3. Kontanter! Nothing beats cool cash :D

  4. Et walk-in closet! :)

  5. The CityGirl

    6. januar 2011 — 22:45

    Gode forslag, gode forslag! Keep ’em coming ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑