The CityGirl

Min far er i skabet…

… og min mor er jo lige her!

Det virkede så nemt, men måske endda også for nemt. I hvert fald hvis man tager i betragtning, at den vandhane der skulle skiftes, var bosiddende i Gældsfælden, hvor tingene ALDRIG er ligetil. Heller ikke denne gang.

Min far kom herind klokken halv tolv, efter at have sat min mor af inde i byen. Der gik ikke lang tid før der blev konkluderet, at der hvor man lukker for vandet, var placeret bag noget bagbeklædning på køkkenskabene, som man måske kun kunne komme til hvis man var en lille dværg.

I første omgang slog det ikke min far ud, og han gik straks igang med at kravle ind i skabet (så meget han kunne) og gå i gang med at save bagbeklædning af. Jeg stod bare ved siden af, og prøvede at ligne en der også lavede noget, selvom jeg i virkeligheden bare stod og kiggede på min far i skabet.

Så ringede min mor og ville gerne hentes, og fortalte “Jeg er jo lige her!”, da jeg forsøgte at få nogle koordinater udleveret – og nogenlunde samtidig gik der noget galt inde bag bagbeklædningen, så der stod vand ud. Overraskende hurtigt greb min far til vold, fik flået skufferne ud fra det andet køkkenskab og brudt en del af bagbeklædningen ned der, og således reddet tingene nogenlunde inden ord som “vandskade” skulle aktiveres.

Jeg hentede min mor og overlod min far til kaos-køkkenet. Da vi kom tilbage havde min far opgivet. Han turde ikke fedte med det mere, og på den ene side var jeg glad for at han kender sine begrænsninger, men på den anden side er det bare helt utrolig træls at have et køkken, som er helt kaos, og som ikke rigtig må bruges.

Det er jo ikke fordi jeg behøver lave mad derude; det gør jeg jo ikke engang til hverdag. Men basis-ting som at vaske en tallerken af og tage et glas vand er nu bandlyst – og det udløser selvfølgelig virkelig meget trang til vaske tallerkener af, og drikke rigtig meget vand.

Men set fra den lyse side, så virker badeværelset igen, så nu tror jeg, at jeg skal ud og have et langt, varmt bad – mens jeg venter på at der kommer et autoriseret mennesker og fjerner kaos fra mit køkken. På mandag.

Categories: gør-det-selv

30 er måske de nye 20? » « Trucker-bade er (ikke) det nye sort

2 Comments

  1. Hvis det kan være en trøst er det kun en midlertidig tilstand – Jeg har lige fået installeret nyt køkken og har været rigtig mange af de samme oplevelser. Gående fra “vandhane dryp uden afløb under” og “gasrør for kort til at komfuret virker” samt den store klassiker “forkerte leverance af højskab” åh det var en munter tid med køleskab i stuen :) Så ja nyd at du kan tage et glas et andet sted i “gældsfælden” og hold ud.

  2. Det er da en billig måde at komme til Venedig på …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑