The CityGirl

Jeg stryger lige mit hår

Da jeg i mandags fik taget billeder, og følte mig som en model for en dag (kind of), blev jeg opmærksom på nogle ting omkring mit udseende.

For det første bruger jeg åbenbart nærmest ingen sminke. Selvom jeg synes jeg får proppet ret meget i hovedet om morgenen, er det jo faktisk ingenting. Det er så hvad det er, for jeg er dybt konservativ og i virkeligheden 82 år gammel, når det kommer til makeup, og kan derfor ikke lave om på vanerne.
Det vil jo også kræve, at jeg skal bruge yderligere tid om morgenen, og tid om morgenen er faktisk ikke noget jeg ligger inde med. Overhovedet.

Dernæst blev jeg nødt til at krybe til korset og indrømme, at sådan et glattejern faktisk er en ret god opfindelse – specielt for sådan en som mig, som konstant befinder sig i overgangsfaser med hår. Pt. er vi nået til at overgangen mellem krøllet og glat, og det giver faktisk en del frizz!

Så efter at have set mig selv på billeder, so airbrushed and pretty, kunne jeg godt se, at det bedste ville være at gå ud og købe et glattejern, fordi det rent faktisk gør noget godt for mig!
Men omvendt synes jeg jo bare at det er helt absurd, at jeg, som har haft über-glat hår hele mit liv, skal begynde at glatte det selv. Det virker på en måde tåbeligt, tangerende til ren idioti, hvis ikke man bare skulle kalde det dumt.

Desværre forsvinder frizz ikke ved bare at være tøsefornærmet og råbe (inde i hovedet) “Men jeg har jo i virkeligheden helt glat hår!” – for så svarer den anden stemme jo bare “Men nu har du jo haft krøller, så derfor har du frizz. Det skulle du måske have tænkt på inden du fik krøller!”

Jeg måtte give den anden stemme ret, og derfor gik jeg i Matas i går, og købte modvilligt et glattejern (som ps. er pissedyre!). Jeg fandt et lille bitte et, som næsten var sødt i sig selv (og når man begynder at vurdere glattejern ud fra cuteness-faktoren, så er man træt!), som jeg købte.

Jeg tror aldrig jeg vænner mig til at glatte hår, for det eneste jeg kan tænke, når jeg står og gør det, er at det minder uhyggeligt meget om at stryge tøj, og derfor er det nærliggende at tænke på om man vil opnå samme resultat med et strygejern? Om der nogensinde er nogen der har prøvet det? Og om resultatet er lige så godt som med et glattejern, selvom det måske er mere besværligt med et strygejern?

For resultatet ER godt – det ved man bare, når Den Ene Søster spørger “Er du blevet klippet? Dit hår sidder pissegodt!”.

Categories: frisør

Mandehade-liste #14 » « Tal-hæmmet

11 Comments

 1. Kan man ikke maile dig?

 2. Jeg henleder lige opmærksomheden væk herfra for et kort øjeblik: http://www.bazaronline.dk/Stjerner/Interviews/Beyonce_interview.aspx

  • The CityGirl

   28. januar 2011 — 12:03

   Haha! Elsker at du altid lige kommer med svarene. Så man kan godt stryge sit hår, men det er måske ikke den bedste idé….

 3. Min australske veninde strøg (hedder “at stryge” “strøg” i fortid?) sit hår med et strygejern den gang hun var teen fordi hun ikke havde råd til at købe et glattejern, så du er ikke helt gal på den.

  • The CityGirl

   28. januar 2011 — 12:04

   Okay, så folk (udover Beyonce) praktiserer det rent faktisk! Fabulous!
   Hvordan gik det så din veninde? Blev hendes hår også ødelagt, eller fungerede det faktisk (omend det var besværligt)?

 4. Førhen strøg jeg altid mit hår med strygejern. (Og et viskestykke imellem) .. Jeg blev altid så underligt rød i hovedet efter at have stået med hovedet på strygebrættet..det trak meget ned, på det ellers pæne strygeresultat.

 5. Det bliver rigtig pænt, ja :O)

 6. Ja, glattejern er pissedyre. Især ferrarimodellen GHD. MEN (ved, det er for sent nu … får flash back til, da du også købte Falck forsikring, men du har jo læsere på bloggen) de kan købes for halv pris i England.

  Se her: http://www.madison.dk/billigt-ghd-fladjern/

  Jeg har netop købt et fra England. Det ankom 5 dage efter, funker som det skal og havde et stik, hvor man bare skulle fjerne den engelske del. Og jo, der blev sat lidt told på (her i Schweiz), men det svarede på ingen måde til fortjenesten på 800 kr.

  • The CityGirl

   1. februar 2011 — 18:27

   Det lugter lidt af, at jeg ikke bør træffe nogen beslutninger før jeg har vendt den med dig ;-)
   For ja, det er sgu lidt flashback det der….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑