The CityGirl

I was so airbrushed and pretty!

Selvom jeg aldrig har følt mig særlig fotogen, stoppede det mig ikke i at have modeldrømme dengang i teenage-årene. Men det var kun en halv dages tid jeg ligesom tog det seriøst, og sidenhen har jeg bare undgået kameraer, så godt jeg kunne. For jeg synes, ligesom de fleste andre, at de bedste billeder er mig, er dem jeg ikke er opmærksom på bliver taget.

Så når man er mest fotogen på den måde, bliver det lidt svært når man pludselig skal stå foran en rigtig fotograf i et rigtig studie, og være sminket af en rigtig stylist – som jeg var i dag.
Jeg kan lige så godt sige det som det er; jeg ELSKER at være sminket af en professionel, og jeg er virkelig, virkelig pæn lige nu. Lidt ærgerligt at jeg bare skulle hjem bagefter og ikke i byen. Overvejede derfor lidt at køre i Føtex, så der i det mindste var lidt flere der fik glæde af den pæne makeup, men orkede alligevel ikke da det kom til stykket.

Jeg syntes det tog evigheder at tage de billeder, og er overbevist om at fotografen har mindst 1000 billeder af mig, hvoraf jeg på de 998 viser dobbelthage og de sidste to har lukkede øjne. For hold nu op, hvor er jeg dårlig til at posere! Og endnu dårligere til bare at ligne mig selv, hvilket man burde tro, var det nemmeste.

Hvis jeg nogensinde, siden den halve dag med modeldrømme, efterfølgende er kommet i tvivl om hvorvidt jeg alligevel skulle have været model, så er jeg helt sikker nu. Det var det helt rigtige at droppe den karriere!
Nu må jeg bare sætte min lid til, at Photoshop kan gøre arbejdet færdigt, når nu jeg ikke kunne selv.

Så har man også prøvet det. At blive photoshoppet. Kan ikke finde ud af om det er sejt, eller bare et nederlag.

Categories: arbejde

Pack up your troubles in your old kit bag » « London, baby! – og med diadem

2 Comments

  1. Du må droppe dig selv og så bare finde din indre fotomodel/krukke frem til den slags seancer. Også selvom du skal grave dybt. Spil klovn – på den smukke måde, forstås :-)

    • The CityGirl

      25. januar 2011 — 13:21

      Også når det er billede der skal bruges i arbejdsøjemed? Er ikke sikker på at de ville have andet end at det skulle være mig… Men hvis de skal tages om, kan jeg måske prøve dit forslag ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑