The CityGirl

Hvorfor man skal huske at holde ferie

Et af dagens store samtaleemner, udover efterlønnen, har været om hvorvidt iPhone’s alarmfunktion virkede i morges. Det gjorde min. Desværre. For jeg indrømmer gerne, at jeg ikke lige var topmotiveret for at gå på arbejde i morges.

For jeg føler mig faktisk godt gammeldags snydt for ferie. Den såkaldte jule/nytårsferie har jo kun kastet 2 dage af sig, og dét giver ikke overskud i ja-hatten, når iPhone ringer om morgenen mandag d. 3. januar.

Jeg medgiver, at jeg selv var ude om den enorme træthed der lå og puttede i mig, eftersom jeg helt kontrært havde ligget og set Sopranos til klokken tre i nat. Men da søvn jo er en overvurderet luksus-ting, var det ligesom det mindste.
Det største problem var mere, at deale med den generelle modvilje mod at tage på arbejde nærmest samtidig som tømmermændene fra nytår var skredet.

Men jeg gjorde det, og var faktisk ret stolt af mig selv, og tænkte, at det jo nok ville blive en ganske hyggelig arbejdsdag alligevel; alle andre var vel også trætte og ferie-trængende.
Så jeg havde næsten fundet ja-hatten frem, selvom den blev lidt usikker, da elevatoren ikke virkede (MANDAG D. 3. JANUAR SKAL ELEVATOREN BARE VIRKE! PUNKTUM.) og jeg blev tvunget til at tage trapperne.

Endelig fremme (føltes jo ækvivalent med Assistensens 50 km. nytårsnat!) blev jeg mødt af … ingen! Tadaa! Resten af afdelingen holdt stadig ferie i dag. Kunne de altså godt lige have sagt, så jeg bare kunne have arbejdet hjemme. Rimelig muggen ringede jeg til min studentermedhjælper og beordrede hende ind på arbejde, så jeg ikke skulle sidde alene – og stemningen blev også markant bedre da hun kom.

Til næste år ofrer jeg altså de der ekstra feriedage omkring jul og nytår – dagen i dag har bare ikke været dét værd!

Categories: agurketid, arbejde

Tvangs-utroskab » « Nytårsvandring med hævet balle

2 Comments

  1. Min iPhone bimlede også ufortrødent i morges. Og I GUDER hvor er man træt første arbejdsdag i januar!!!

    • The CityGirl

      3. januar 2011 — 22:08

      Så træt at jeg også glemte at købe ind på vej hjem. Har nu stadig ikke noget morgenmad, eller andet for den sags skyld…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑