The CityGirl

En app frem for en mand

Jeg har en ret stor dobbeltseng. Det var faktisk det første jeg købte, da jeg flyttede ind i min lejlighed. Ikke flere små senge, hvor der i virkeligheden kun er plads til en dværg! Nu skulle der store senge på bordet, og hvis jeg havde fået min vilje, så havde den også være 2 x 2 meter (mindst!) og ikke bare standard-målet 2 x 1,8. Men det går alligevel.

Testen er jo i virkeligheden bare, om man kan vågne op med følelsen og troen på at man er alene, og blive forskrækket over at der ligger en mere i sengen. Hvis man kan det, så er sengen stor nok – og det kan man i min seng. Jeg er i hvert fald blevet forskrækket mere end én gang.

Alt det er nu nødt til at stoppe, for min nye sengekammerat i form af en lille spiffy iPhone App kræver altså den anden halvdel af sengen nu. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er B-menneske. Faktisk tror jeg, at jeg er forbi den kategori – i hvert fald har morgener aldrig været min kop te. Og derfor er alle vækkeure (eller mennesker der prøver at vække mig) blevet opfattet som fjenden, der blot skal elimineres, så jeg kan sove videre. Jeg har endda overvejet at checke ind på et søvn-lab for at få mere styr på min fucked up søvn.

Men nu behøver jeg ikke søvn-labs og andre smarte ting, for nu har jeg en applikation der påstår at den kan måle hvornår jeg er mest vågen, og hvornår det derfor er mest hensigtsmæssigt at vække mig.
Da jeg downloadede den var jeg mere end skeptisk – men på den anden side, så var det jo et forsøg værd. Og resultatet er overvældende! Min nye yndlingsapp, Sleep Cycle, kender mig bedre end nogen anden, og har gjort at jeg rent faktisk vågner, når den vækker mig!

At den så også er så hensynsløs at fortælle mig, at jeg generelt får for lidt søvn, kan jeg godt se igennem fingre med – og om hvorvidt det virker reelt eller om det bare er psykosomatisk er jeg faktisk ligeglad med: Jeg vågner af den, og det er det vigtigste!

Problemet er så bare, at den jo skal ligge i sengen, og pt. ligger fint i den side af sengen, hvor der teoretisk set er plads til en mand. Det sætter mig unægteligt i en form for dilemma; for kan man vælge en app fremfor en mand? Ikke at det jo er aktuelt sådan lige på stående fod, men det kunne jo teoretisk set godt gå hen og blive et reelt dilemma.

Og som jeg har det lige nu, så vinder app’en altså. Det kan godt være at mænd påstår at de kan vække en på de bedste måder, men jeg har jo prøvet det, og så længe faktorerne hedder “morgen”, “vækning” og “CityGirl” så kan ingen forelskelse ændre på at de er fjenden på det tidspunkt.

Men jeg er også godt klar over, at det formentlig ikke vil blive anset for særlig normalt at sige “Jeg vil gerne være kæreste med dig, men du kan aldrig sove hos mig, for jeg skal sove med min iPhone.” – og så vil det også blive et lidt kedeligt forhold.

Nå, jeg må krydse den bro når jeg når til den – måske finder jeg en mand der har sin egen Sleep Cycle, og derfor har det på samme måde (altså bortset fra, at jeg vil blive pissesur over at blive smidt ud sengen til fordel for en skide app!).

Categories: morgen

I internationalt farvand » « 14 nuancer af fornærmelse

13 Comments

 1. Det kunne vel også være sådan, at man udviklede en App, som fortalte manden hvornår det var tid til at han vækkede dig på den bedste måde?

 2. Så den nye er-sengen-stor-nok-test er i virkeligheden: Er der plads til både mand, dog og iPhone :)

  Det lyder som en god app.

  • The CityGirl

   21. januar 2011 — 15:12

   Man kan måske håbe på, at der bliver udviklet en iBed, som er en seng der tager højde for at man skal have sin iPhone med i seng ;-)

 3. Det lyder simpeltehen som guds gave til alle B-mennesker. Den ER downloaded og vil straks blive testet i morgen!

  • The CityGirl

   21. januar 2011 — 15:12

   Ja, det virker for godt til at være sandt! Men det virker altså for mig – er spændt på om den også virker på dig ;-)

 4. Jeg forstår det ikke? Hvor længe skal man ligge der og kalibrere? Eller har jeg hentet den forkerte?

 5. Jeg hørte om den app for et års tid siden, men har endnu ikke spenderet pengene på den. Men måske man skulle skeje lidt ud og bruge 6 kr. (eller hvor meget, det nu er) på bedre søvn?? Men jeg tænker lidt, at den aldrig vil vække mig, for jeg føler mig da ALDRIG parat til at vågne…?!? :p

  Hvad hvis din kommende mand også har sådan én? Risikerer man så ikke, at I begge bliver vækket, når kun den ene er klar? Men det er måske i grunden også helt okay… ;)

  • Iøvrigt har jeg da længe syntes, min iPhone er sjovere end min mand… Er det et skidt tegn??

   • The CityGirl

    22. januar 2011 — 15:15

    Jeg var, som sagt, også rimelig skeptisk, og tænkte at det der bare var fup – for jeg synes jo heller aldrig jeg er parat til at vågne! Og det er jo heller ikke fordi jeg er super parat når den går i gang, men er mere parat end normalt. Og hvis jeg kan være 2 % mindre sur om morgenen, og rent faktisk vågner når den ringer (for det gør jeg jo sjældent normalt…), så synes jeg, at jeg er kommet et langt stykke :-D

    Og ja, det er jo et problem med en eventuel mand – man kan vel ikke kun have én? Og hvis der er to apps der kører bliver de vel forvirrede?

    Måske er det et skidt tegn, at du synes din iPhone er sjovere end din mand – men på den anden side, så kommer man jo længst med ærlighed? ;-)

 6. Ifølge billedet var du vågen klokken halv seks om morgenen? Det kan da ikke passe?

  Men egentlig synes jeg, at det mest tankevækkende er, at den er parat til at lægge din søvnrytme ud på Facebook. :ob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑