The CityGirl

Ego med ego på

Jeg har haft pissetravlt i dag – ligesom jeg har de fleste weekender, for der er som regel meget der skal nåes på de her to arbejdsfri dage, som jeg aldrig kan nå i hverdagene.

Eksempelvis at sove. Så indtil klokken to i eftermiddags havde jeg meget travlt med at sove 12 timer i streg. Det var ikke bare velfortjent, men også meget tiltrængt efter en uge med søvn i minus.

Efter søvn, fik jeg travlt med at lave kaffe og spise morgenmad – igen noget jeg aldrig rigtig har tid til at gøre i hverdagene, hvorfor det også er vigtigt at få spist en absurd stor morgenmad.

Dernæst blev det næsten lidt stressende med alt det jeg skulle læse på nettet; både aviser og blogs og generelt catche up på hvad folk har af kloge meninger, samt høre radio og podcasts – og drikke en masse kaffe.

Og mens jeg havde travlt med alle disse ting blev det mørkt igen, og tid til at gå i bad og gøre mig klar til aftenens fest. Og mens jeg stod i badet, tænkte jeg, at det er godt at jeg ikke er udstyret med mænd og børn og familier – for så ville jeg jo for alvor blive stresset!

Categories: agurketid

London, baby! – og med diadem » « I internationalt farvand

4 Comments

  1. Der rammer du hovedet på sømmet – det er krapylisk stressende.

  2. Tjah, der er vel ikke så meget andet at sige til det indlæg end, at det er skønno med sådan nogle dage ind i mellem. :)

  3. Det lyder helt bekendt. Og det var da også, da jeg havde fået mand, hus og barn, at jeg gik ned med stress – to gange :/

    Nu prøver jeg at leve med travlheden. Og en stor del af mine fridage går med at indhente alle de blogs, jeg så gerne vil følge med i – bl.a. din ;)

  4. Hehehe – word! Aner heller ikke, hvordan jeg nogensinde skal få tid til den slags … ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑