The CityGirl

Alder er jo bare et tal

Jeg ved godt at alder bare er et tal, og virkeligheden handler om, at vi jo ikke er ældre end vi føler os.
Men hvorfor helvede min alder så det hotteste emne, the talk of the town og det som ALLE lige skal nævne i øjeblikket?! Og jeg har en meget god fornemmelse for, at vi bare lige er startet, og at det nok først stopper om en måneds tid, når de der skide 30 år ER en realitet.

Hvis det nu var, at man bare kunne holde sin alder for sig selv, og ikke var noget der skulle deales med i offentlighed, så ville det måske også være nemmere at acceptere, at vågne op med savl ned ad kinden på en ganske almindelig tirsdag efter en ganske almindelig morfar. Så ville jeg nok ikke kæde det sammen med alder, og tænke at inkontinens bliver det næste.

Og hvis nu vi ikke skulle udpensle det der tal 30, så ville det jo heller ikke betyde noget, at jeg endnu engang havde glemt indkøbslisten derhjemme og ikke kunne huske noget som helst fra den, da jeg stod nede i Fakta. I stedet blev det nærliggende, deprimerende at tænke på Alzheimers mens jeg gik i cirkler omkring køledisken.

I det mindste er tyngdekraften ikke trådt i karakter endnu. Eller… nåhr jo, det er den jo.

Categories: alder, fødselsdag

Your Moment of Zen » « Perfekt prinsesse

9 Comments

 1. Du milde! 30 siger du? Tænk på at du en gang også bliver 40 – og mere. Jeg er nået dertil (altså 40-agtigt), og siger dig det er surreelt. Både selve tallet og hvad der derfor er af følger. Faktisk ikke hverken Alzheimer eller inkontinens, men alligevel … Sådan lidt, hmmm … træthed, falden i staver, tendens til at forblive usminket på en kedelig dag. For så at tvære læbestiften uklædeligt for meget på, når man går i (uklædelig) alderspanik. Glæd dig eller ikke. Det indhenter os alle en føje dag. (bare det at anvende den slags udtryk, ikke?) Love Mary the merry

 2. Som svigermor sagde da min kæreste nærmede sig de 30: “Så er du jo næsten 40”. Tak, sviger :)

 3. Stop whining, 30-årige! You ain’t seen nothing yet. Helt ærlig, mand. Virkelig ingen grund til krise over det. En dejlig alder (mimremimrenostalginostalgi)! 30 er det nye turquoise …

 4. Husk at trediverne er det nye sort. Trediverne er de nye tyvere så du har absolut ikke noget at frygte :o)

 5. The CityGirl

  12. januar 2011 — 16:14

  @Mary: Men nu er jeg jo (heldigvis) et godt stykke fra 40 og kan jo derfor ikke sige noget om at det skulle være værre. Det er meget muligt, men nu er det 30 jeg fylder, og det er der desværre en del som gerne vil gøre opmærksom på, på en ganske negativ måde. Og så bliver det pludselig ikke så skide skægt….

  @Allan: Da jeg fyldte 25 sagde min mormor “Nu går det kun ned af bakke herfra!” – skide tak for den, mormor…

  @Jyden i Kbh: Og det er ikke bare noget vi siger for desperat at holde fast i noget der egentlig ikke er der? ;-) (Men jeg er med på den! Tror det må være mit mantra jeg bliver nødt til at messe hele dagen den næste måneds tid!)

 6. Jeg brokkede mig lidt til min mor da jeg fyldte 25. Til det sagde hun “så forestil dig, hvordan det er at skulle fylde 60” og så vandt hun lissom den diskussion.

  Alle dem der fokuserer så meget på din alder gør det helt sikkert for at abstrahere fra deres egen alder!

  • The CityGirl

   12. januar 2011 — 22:19

   Ja, jeg håber det er derfor.
   Min far kom også lige med en fin bemærkning om alder og “de to skelsættende fødselsdage” fordi han fylder 70 til næste år: “Der er to skelsættende fødselsdage; 30 og 70. Ved 30 bliver man voksen og 70 bliver man gammel. Så vi forstår jo helt hinanden!”
   Syntes det var ganske ufedt at blive sat i samme kategori som 70…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑