The CityGirl

30 er måske de nye 20?

Jeg var til en 30 års fødselsdag i går, og det var jo ikke så slemt. Faktisk var det rigtig hyggeligt.
Så da jeg sad der i går, kunne jeg godt se, at vi jo ikke nødvendigvis er hverken gamle eller voksne eller kedelige. Jeg tænkte, at det måske godt kunne være, at 30 er de nye 20, at dem der er yngre bare er for unge, og at os omkring de 30 holder maks!

Derfor var jeg også i ganske opløftet stemning, da jeg blev overtalt til at tage videre med nogen af de andre for at mødes med nogle århusianske mænd.
Men da vi stod inde på den lille bitte bar, der var pakket forbi bristepunktet, følte jeg mig gammel.
For vi stod klemt inde i baren, alt for tæt på toiletterne, hvilket bare gjorde at man skulle alt for meget i nærkontakt med alle inde på baren, når de skulle træde af på naturens vegne.

Så efter fem minutter var jeg træt, og da jeg efter ti minutter havde hældt min øl hele vejen hen ad baren, og især ud over to andre fyre (der heldigvis var flinke nok til ikke at blive sure – måske fordi jeg var så irriterende undskyldende), gav jeg op og kastede håndklædet i ringen, og tog hjem (efter lige at have været forbi McD og købt uanstændigt meget mad med hjem).

Det er så her dagen efter, hvor man er ramt som en 30-årig, at man har svært ved at tro på, at 30 er de nye 20.
For dengang jeg var 20 var jeg sgu ikke så medtaget dagen efter, og især ikke hvis jeg var gået hjem i ordentlig tid (hvilket jeg i øvrigt aldrig gjorde dengang).
Hvis 30 virkelig var de nye 20, så sad jeg jo ikke stadigvæk i nattøj og var bitter over at have spist al det McD mad i nat, uden tanke på at det kunne have været SÅ meget bedre at indtage nu.

Categories: alder

Ramt af hjerne-lammelse » « Min far er i skabet…

2 Comments

  1. Jeg tænker, at du bare ikke har været fuld nok i nat. Hvis man er det tænker man jo ikke så meget over sin alder.

    For mig er det så besynderligt, at jeg faktisk får langt færre tømmermænd nu end da jeg var yngre (måske er det alder, måske er det fordi jeg nu holder mig fra dårlig rødvin og spiser et par panodiler inden jeg går i seng)

  2. Am sooooo with you, sister! Sov til kl. 15.30 i dag! Det er jo vanvittigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑