Jeg ved ikke om de frarådede al unødvendig udkørsel, da jeg stævnede ud fra Nørrebro her i eftermiddags. Og det er egentlig også lige meget, for jeg havde lidt sat mig for, at jeg skulle tage mig sammen, køre ud til mine forældre og får ordnet de sidste papirer vedrørende Gældsfælden.

Så det gjorde jeg. Altså efter først at have gravet bilen frem, og naturligvis lige hældt sprinklervæske på. Nede på gaden. I snevejr. I fuld offentlighed. Jeg hader virkelig at gøre sådan noget mens der er publikum på, men der var ingen vej udenom – og jeg var også ganske stolt af mig selv over at jeg både kunne finde ud af at åbne kølerhjelmen og ikke mindst hælde det blå stads ned det rigtige sted.

Og så gik det ellers derud af mod forstæderne, nogen gange med hele 40 km/t!

Var helt oppe i tredje gear visse steder, og undgik behændigt alle skod-bilisterne, og ikke mindst den bus der var lige ved at tage den sidelæns ned ad Tagensvej.

Efter 45 minutter nåede jeg endelig frem. Tre gange så lang tid som normalt – og da jeg nåede derud var min første tanke, efter at have kurret ned ad bakken til mine forældre, at det nok var ret sandsynligt at jeg ikke kom derfra foreløbig, og formentlig ikke i Miss Marilyn.

Måske var det derfor jeg entusiastisk kastede mig ud i at flette julehjerter – dog nægtede jeg at klippe efter skabelon, hvilket også gjorde at det ikke kunne flettes.

Efter tre julehjerter gav jeg op; jeg har virkelig ikke tålmodighed til sådan noget stads – og hvis jeg nogensinde bliver den type der vil pynte op til jul, så bliver jeg også den type der går ud og køber en færdig kasse med færdiglavet julepynt!

Langt mere interessant blev det, da min far begyndte at fortælle om at han engang lavede en nisseborg, dengang han var dreng – med lys og alt muligt. Så har nu overtalt min far til at vi skal lave en nisseborg sammen. Kan meget mere se idéen med de der dovne dværge, når man putter dem ind i en sej borg!

PS. Jeg er helt overbevist om at jeg har feber lige nu, og er godt i gang med at lægge mig med en influenza – dette tror jeg er årsagen til den absurde jule-entusiasme dagen igennem….