The CityGirl

Vamos a la playa?

Det var tilbage til den virkelige verden i morges, og måske var det for at give mig en ordentlig omgang virkelighed, at bussen valgte ikke at komme. I 25 minutter.
Det var alligevel ret lang tid at stå og spejde efter en næsten ikke-eksisterende bus på Nørrebrogade. Men heldigvis bliver det jo altid ekstra sjovt, når en milliard mennesker skal mase sig ind i en bus, som i forvejen er overfyldt.

Jeg ville så til enhver tid have valgt igen at stå i ske med ham fyren, men i stedet blev jeg presset til nærkontakt med en dværg. Jeg har i forvejen svært ved at forholde mig til dværge, og det bliver altså ikke nemmere af at være meget, meget tæt på dem i en overfyldt bus. Også lidt fordi de jo er så små, så man er bange for at de lige pludselig er væk, for hvis de er væk, hvor er de så??

Fik tilsidst kæmpet mig over i den ene side og væk fra dværgen, hvor jeg kunne stå og hænge i en af de der stropper, mens jeg tænkte, at det måske er en af jordens dårligste opfindelser! For man vælter jo rundt alligevel, mens ens arm bare bliver mere og mere død.

Heldigvis er den virkelige verden jo ikke mere present, end at man hurtigt kan give den fingeren og så i øvrigt planlægge sig ud af den!
Så det er det Kat og jeg forsøger at gøre – dog er det ikke helt problemfrit.
Det eneste vi vist er enige om er kriterierne, som er sol, strand, drinks og smøger. Men destinationerne er lidt svære at blive enige om.

Det er jo ikke fordi jeg ikke gerne vil alle mulige dejlige steder hen, men når vi som udgangspunkt ingen penge har, bliver det lidt svært når Kat bliver ved med at sende forslag der koster en milliard. Derfor tror jeg vi har brug for noget hjælp. Alle idéer og input bliver modtaget med kyshånd!

Hvor skal man tage hen for at få sol, strand, drinks og smøger til ingen penge i februar?

Categories: ferie

When I took a shot at your heart » « Det er ikke mig, det ER dig!

10 Comments

 1. Hvis det der på billedet ikke koster en mia, så kunne jeg da nok overtales til det!

 2. Goa – jeg fik for nogle år siden en afbudsrejse med kun fly for 2900,- (det var den gang, hvor jeg midt i mit første rigtige job fandt ud af, at der var noget, der hed feriedage og at jeg langt fra havde brugt mine 1 måned før de udløb … og hvor jeg desuden havde brug for at sidde i en hytte og drikke mig halv-plingeling hver aften, mens jeg skrev lange noter om, hvad jeg ville være, når jeg blev stor). Jeg prøver at komme i tanke om fantastisk side, hvor der er mange gode afbudsrejser … vender tilbage.
  Mexico – normalt billige flybilletter
  Thailand – så smutter I lige over grænsen til Cambodia (ja, I kan bade og få håndsyede sko til ingen penge … vi taler stiletter (skriv mig for adresser, hvis I kommer så langt).

  • Kom i tanke om, at det var mytravel, der havde en hulens masse afbudsrejser. Har lige været forbi, men det lader ikke til, de har ture til Goa mere. Måske det er en dårlig ide at købe før jul?

   • The CityGirl

    10. december 2010 — 11:36

    Så det er bedre at have is i maven og vente så længe som muligt? Har aldrig prøvet afbudsrejser….

    • Jeg vil altså gerne anbefale det der med afbudsrejse. Eller… dvs jeg har prøvet det en enkelt gang, men det var virkelig en succes. Vi kom to af sted for 4700 kr for billet og hotel på græsk sydhavsø med altan med udsigt over havet. Med udgang lige ned i vandet (gennem baren). Så er der også råd til at leje en jeep, så man kan køre væk fra de andre turister og se solnedgangen fra en bjergtop, mens man hører Bob Dylan i en delt Ipod. Det var faktisk et brag af en ferie, nu jeg tænker over det.

     /Helle

     • The CityGirl

      12. december 2010 — 13:40

      Kan forstå på det hele, at man ikke skal afvise afbudsrejser – det kan åbenbart godt komme noget godt ud af det ;-)

      • Men problemet er jo lidt hele det logistiske i det her projekt. Én fra dk og én fra Sydspanien skal mødes nogenlunde samtidig og aller helst det samme sted… Ville ellers være helt klar på noget afbudshalløj, men jeg tror hellere, vi må finde Yvonne-hattene frem og brætspillet og bestille den chartertur i en vuns! Det bliver jo stort!

 3. uden at kende siden http://www.afbudsrejser24.dk/

  men lader til at give et godt overblik :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑