The CityGirl

Morgenknald i bussen

Det var helt omvendt af normalen i morges, da jeg faktisk glædede mig til at komme udenfor – for jeg kunne næsten ikke vente med at komme ud i kulden og få afprøvet den nye vinterjakke!

Den helt store test var nede ved busstoppestedet nede på Nørrebrogade, hvor man som regel skal vente 10-15 minutter, selvom 5A jo burde køre hele tiden. Og normalt er jeg jo ved at dø, når jeg står dernede og der blæser den sædvanlige is-vind ned ad Nørrebrogade.

I dag stod jeg kækt helt ude i vinden og havde mega optur! Jeg vidste ikke at man kunne have det så dejlig varmt om vinteren, midt i en is-vind – og triumferende tænkte jeg “Tadaaa! Se lige mig i min nye vinterjakke, som VIRKER! Her kan jeg sgu godt stå hele dagen uden at det rører mig!”

Jeg kom så helt ned på jorden igen, da den overfyldte bus kom, og jeg blev presset ind i bussen af en fyr, som åbenbart mente at han og jeg skulle stå i ske. Så det gjorde vi. Hele vejen ind til Nørreport – mens jeg prøvede at beherske mig og ikke vende mig om, og råbe ham ind i hovedet: “Hey! Gider du godt tage din krop ud af min intimsfære!? NU!”

Jeg prøvede i stedet at vende den om, og tænkte, at han nok bare syntes jeg var lækker i min nye vinterfrakke – og så kan man vel på en god dag sige, at man har fået et (dårligt) morgenknald i bussen.

Categories: morgen

Catch 22: Was it good for you too? » « En lun røv i snestormen

4 Comments

  1. Det var aldrig sket i en flyverdragt.
    – så må du selv bestemme om det er en fordel eller ulempe :-)
    /Helle

  2. Men med din nye frakke er det jo ingen sag at cykle såeh…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑