The CityGirl

Med night-goggles og pandelampe

Når man sådan sidder her på falderebet af 2010, er det jo meningen at man skal se tilbage på året der gik, og hvad er mere oplagt end at gøre det via mændene?

Det ville også have været en god idé, hvis der nu rent faktisk havde været nogle interessante mænd på banen i det forgangne år, men sandheden er, at det har der jo ikke været. Det har måske været det mest tamme år hvad mænd angår.

For bør jeg virkelig sende en tanke til Mr. Date som ragede rundt ude i forstæderne og opførte sig mærkeligt? Eller de andre dating-mænd som bare var for underlige? For slet ikke at tale om ham der var interesseret, så ikke, så alligevel og så opgave jeg. Eller eks’en der spøgte lidt, eller ham den gifte, som jeg pludselig aldrig mere hørte fra (ikke at det gør noget, for det er ligesom lidt svært at bygge et decideret forhold på en mand med kone og børn). Eller ham jeg delte oplevelsen med jordens dårligste sex – og mens vi er nede ad den boldgade, må vi jo ikke glemme alle de mænd som bare er defileret forbi og har været lidt for smart i en fart og prøvet at imponere på den dårlige måde efter den anden, plus det løse. Og så var der jo også LoverBoy, som jeg kom til at stalke mere end jeg egentlig havde lyst til – eller planlagt.

Jeg anser faktisk mig selv for relativt home free og ansvarsfri i ovenstående ligninger – måske pånær stalkningen. Men det er jo ikke fordi der er nogen der har lidt overlast, og så længe man ikke har slået en mand ihjel (i kærlighedens navn, naturligvis), må man konkludere at det meste er ok.

Så længe man er ikke iklædt night-goggles og pandelampe og ligger ude i kulden og spionerer, vil jeg også vove at påstå, at man er et godt stykke fra skråplanet (hvis man er iklædt det uden at spionere, er det næsten mere et skråplan, men det er en helt anden snak!). Og igen; hvis ikke der er mord på bordet, så går det ok.

For det er meget rart lige at have nogle tommelfingerregler til at guide en i mande-junglen. At man lige kan stikke en finger i jorden og konstatere at man stadig ikke ejer night-goggles og pandelampe, og at de eneste mord der er sket i ens nærvær har været på planter (og måske et par kæledyr). Så ved man at man trods alt, stadig er på den rigtige side.

Jeg håber 2011 bliver lidt bedre på mande-fronten, og er stadig en lille smule optimistisk omkring at møde en lettere normal mand, som man bare kan hænge ud med, måske endda drikke en kaffe eller en sjus, uden at nogen tror at der bryllupsklokker i luften!

Categories: mænd

Årsopgørelse for 2010 » « Man sammenligner aldrig med grævling!

2 Comments

  1. Dem irriterende og kun halvvejs optimistiske kommentar er, at så kan det jo kun blive bedre i 2011

    • The CityGirl

      31. december 2010 — 12:45

      Ja, det er også det jeg regner med – synes faktisk kun det kan gå den vej. Hvis det bliver dårligere, så bliver det 2011 virkelig et sløjt år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑