The CityGirl

Hamstring pr. refleks

Det ligger helt på rygraden at man skal huske at købe godt ind til julen, for man ved jo at der kommer uendelig mange dage med lukkede butikker.
Derfor har jeg troligt hamstret et forråd i løbet af ugen, for Gud forbyde at jeg skulle leve af knækbrød og kaffe – er jo vant til langt større kulinariske oplevelser fra mit køkken (…).

Så jeg stod nede i Netto og hældte gær og smør og æg (for Guds skyld! Vi skal have æg! Og jeg ved ikke helt hvorfor… Har nu så mange æg derhjemme at jeg kan byde hele gaden på omelet…), og var godt i gang med mit hamstringstogt sammen med alle de andre, da jeg endnu engang kommer i tanker om, at julen falder som den gør i år; ekstremt skoddet.

Men det positive (og eneste positive!) er dog, at man jo ikke behøver at hamstre forråd til alle helligdagene, for det ligner jo bare en ganske almindelig weekend. Og hvor mange weekender er det ikke, at jeg har overlevet på vand og luft og pasta med smør, fordi jeg var for doven til at gå på gaden?

To dage efter står jeg igen i Netto og er fanget ind af den der hektiske hamstrings-stemning, og køber 6 æg mere. Og lidt spinat og oliven og smør og juice og toiletpapir. For hvad nu hvis. Hvad nu hvis hvad?! At jeg får en absurd trang til æg i weekenden?!

Uden pis; jeg kan ikke huske hvornår mit køleskab har været så meget fyldt op! Og hvis der er nogen der mangler æg, så er der et fint lager hos mig.

Categories: agurketid

Sort is, tvungen lametta og en kunstskøjte » « For 33.920,61 kr. statsgældfri jul

3 Comments

  1. Jeg håber så ikke for dig at det er lettiske æg du har købt…

    God jul, ellers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑