The CityGirl

For 33.920,61 kr. statsgældfri jul

Da jeg tidligere i dag gjorde et mislykket forsøg på at betale min gæld til staten, som bare virkede uimponerede over forsøget, sad jeg og tænkte over hvor voksent, ansvarligt, kedeligt, træls det var.

For jeg havde jo 33.920,61 gode danske kroner som, hvis vi skal være ærlige, ville være en hel del sjovere hvis de blev brugt på noget andet. Der er så mange andre ting der er sjovere at bruge 33.920,61 kroner på. Udover det oplagte som sko og tøj og Mulberry tasker, kunne man jo købe rejser og iPads og 6. sæson af Dynasty og sofaer og espressomaskiner og Louboutins!

Hell! Jeg kunne tage til NY og købe det hele og bo på Four Seasons – for slet ikke at tale om hvor mange cocktails der kunne slynges for de penge. Eller omregnet til romkugler fra Lagkagehuset: 3.570,59!

Indrømmet; i mit hoved lød de 33.920,61 mere som “Du har vundet den store milliongevinst i Lotto!” – men i perspektiv til resten af min slunkne konto virkede det sådan. Og er alt er jo relativt.

Bedst som jeg næsten havde fået overbevist mig selv om, at jeg ville stjæle de 33.920,61 vidunderlige kroner og løbe min vej og spendere dem på dejlige ting i stedet, kom borger.dk op at køre igen – og så forsvandt drømmen, mens jeg surt gjorde mig gældfri fra staten.


Kan nu holde statsgældfri jul – og det skal man vel heller ikke kimse af? Det føles bare ikke lige så sjovt som alt det andet.

Categories: økonomi, voksen

Hamstring pr. refleks » « Mislykket forsøg på at være voksen

4 Comments

 1. Du er den mest voksne, jeg kender! Eller kender jeg dig overhovedet, når du kan finde på sådan noget, tænker jeg… Ej well done! Kommer kun til at ske for mig, hvis jeg bliver 375 år…

  • The CityGirl

   23. december 2010 — 10:24

   Hvis jeg nu siger, at jeg overhovedet ikke ved hvad det betyder, det der står på alle de papirer jeg har fået ang. køb af lejligheden, og jeg ikke rigtig har nogen pensionsopsparing, er det så bedre?

   PS. Nu om dage kan man jo blive meget gammel, så det er slet ikke udelukket at du kan blive 375 år…

 2. Fandme sejt! Jeg glæder mig virkelig, virkelig meget til den dag…

  • The CityGirl

   23. december 2010 — 10:25

   Tak ;-) Kan så sige, at det ikke rigtig føles anderledes – på den anden side ved jeg heller ikke rigtig hvad jeg havde forventet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑