The CityGirl

December, din arrogante lort!

Hvis jeg helt selv kunne vælge, så ville jeg ikke beskæftige mig med konceptet ‘Julegaver’ før d. 23. december.
Men da jeg, ligesom så mange andre, er i julegave-relationer med folk, som jeg ikke skal fejre juleaften med, er det desværre tvingende nødvendigt at kaste sig ud i helvede lang tid før d. 23. december.

Jeg hader det. Jeg hader virkelig at købe julegaver. Altså ikke fordi jeg ikke kan lide at give gaver. Det elsker jeg! Jeg elsker at finde på, og købe gaver til dem jeg holder af. Men december indbyder bare ikke til noget som helst positivt på den konto. For når man går ud i det, så skal man være glad, hvis man bare kommer derfra med livet i behold – for folk er jo sindssyge, vanvittige og direkte fucked up!

Jeg tror julegaveshopping er noget af det, der kommer tættest på at tegne et billede af, hvordan der ser ud i helvede – eller bare en almindelig krigszone. Og man ender selv med at befinde sig i en tilstand af afmagt, skizofreni og en smule sindssyge, mens man står og overvejer at købe ting til folk, som overhovedet ikke er dem. Man bliver ligeglad med prisen, for hvis man kan betale sig ud af helvede, så er det det bedste alternativ!

Så da jeg mødtes med Den Anden Søster i aftes, var vi begge fuldstændig udmattede. Vi var helt klar til at checke ind på et rekreationscenter og samle stumperne af os selv.
Og da jeg glædesstrålende, men meget træt, fortalte hende, at jeg i går var blevet helt færdig med gaverne, blev jeg et øjeblik bange for om hun ville slå mig ihjel – men hun beherskede sig, og holdt sig til bare at sige, at hun hadede mig.

Men det siger vist bare det hele, om hele denne forpulede december måned, hvordan man har det, når man har fået den sidste gave i hus. Den befrielse, den sejrsfølelse og den gigantiske optur det er, at svinge ud af forretningen med den sidste julegave i hus, og vide, at man behøver begive sig ud i helvede før om et helt år! Det kan jo ikke beskrives andet end, at det måske næsten er lige så befriende som god sex.

Så jeg skyndte mig også at pakke alle gaverne ind, for at få afsluttet hele helvedes-seancen, så der kunne sættes et punktum, og så jeg ikke ville komme til at tvivle på noget af det jeg havde købt.

December, du fik mig ikke denne gang! Jeg vandt, og du kan tage dit helvede og stikke op et sted hvor solen ikke skinner! Resten af december vil jeg sidde og spise æbleskiver og se ud på snevejret og grine hånligt. Ta’ den!

Categories: jul

Plug’n’play coffee » « Mandehade-liste #13

10 Comments

 1. Man kunne også bare droppe al det gaveræs og så fordele goderne udover resten af året. Så er december pludselig meget mindre skræmmende og/eller hektisk.

 2. Eller man kan bruge det store fantastiske internet, hvor mange steder oven i købet pakker gaverne fint ind. Altså rigtig fint. Rikke <3 internettet.

  • Men hvordan ved man så, at det er den rigtige vare, man har modtaget? :)

   • Hehe, det føjer ligesom et ekstra, spændende element til oplevelsen.

    Det er en mulighed, jeg sjældent bruger selv. Kan godt li’ at pakke ind selv.

    Men… af de sindssygt mange ting jeg efterhånden har erhvervet mig den vej, har jeg cirka ingen gange oplevet at modtage den forkerte vare.

    Én gang modtog jeg en defekt vare, viste det sig, da den blev taget i brug. Butikken jeg havde købt den i sendte en ny og en postdims til at returnere den defekte.

    Rikke <3 internettet.

    • The CityGirl

     19. december 2010 — 13:05

     Ja, internettet er jo en mulighed – men så skal man jo være endnu tidligere ude, plus at man også skal vide hvad man vil have. Jeg aner jo aldrig hvad jeg skal købe, så derfor går der adskillige butikker på én gave, fordi jeg lige skal pejle mig ind på det… Meget sjældent at jeg på forhånd ved præcis hvad jeg skal købe.
     Men ellers er jeg total fan af internettet! ;-)

 3. Man kan også købe sine gaver på Nørrebro, det har jeg lige gjort, lørdag eftermiddag, uden kø og stress :) alle andre er åbenbart taget helt ind til byen.

  • The CityGirl

   19. december 2010 — 13:06

   Yep, det kan man – og købte også nogle stykker her i mit hood. Og ville da ønske at jeg kunne have købt alle her rundt om hjørnet. Man skal jo også støtte den lokale handel ;-)

 4. Eller i shoppingcenter i Málaga – ingen andre mennesker, fede ting, ALLE ting, julegaver overstået på to timer! Hep!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑