The CityGirl

Catch 22: Was it good for you too?

For kort tid siden, kom jeg til at gøre det, som jeg egentlig havde svoret, at jeg var blevet for gammel til, og ikke gad beskæftige mig med længere. Jeg kom til at kaste mig ud i et one-night-stand.

Det er ikke fordi jeg er konservativ og puritansk at jeg ikke er tilhænger af det; det er fordi det bare altid som minimum er dårlig sex, og måske endda også akavet og kikset. Dette var alle tre ting, og jeg vil gå så langt som at sige, at det faktisk er det mest kiksede sex jeg nogensinde har haft. Og det nager mig virkelig.

Heldigvis ligger det jo i ordet ‘one-night-stand’ at det ikke er noget vi skal gentage, men jeg vil faktisk gerne have en ‘second chance’, for jeg kan virkelig ikke ha’, at han tror jeg er så ringe i sengen!

For jeg er jo ikke et dårligt knald, i hvert fald ikke SÅ dårligt. Og når nu jeg er ret sikker på, at jeg er ganske god, og aldrig har fået nogen klager, så har jeg meget svært ved at kapere, at der nu er en fyr der går rundt og tænker det modsatte.

Men jeg kan jo ikke bare ringe til ham og sige “Jeg ved godt, at vi havde jordens dårligste sex, men det er altså ikke min skyld! Jeg ved ikke hvad der gik galt, men jeg kan altså præstere mere end dét!” – så tror han jo endnu mere på, at jeg virkelig er så dårlig i sengen, plus at jeg nok også vil blive stemplet som raving lunatic.

Categories: sex

All I want for christmas… » « Morgenknald i bussen

11 Comments

 1. Hvorfor tror du det skulle blive bedre 2. gang? Hvad har ændret sig?

  • The CityGirl

   4. december 2010 — 11:05

   Synes ligesom bare det kun kan gå én vej…. Når man ved man kan gøre det bedre, så burde det jo også blive bedre, tænker jeg….

 2. Det er jo ikke sikkert, at han synes, det var dårligt.

 3. Går den slags ikke tit begge veje? Altså, hvis du var dårlig, var han nok også… Og hvem siger så det var din skyld?

  • The CityGirl

   5. december 2010 — 12:09

   Ja, den er jeg helt med på – og det er også det jeg prøver at sige til mig selv… Men alligevel! Der er jo bare visse ting man ikke vil have siddende på sig ;-)

 4. Det var som at fikse en radiator? ;)

  • The CityGirl

   5. december 2010 — 12:10

   Måske lidt i den stil – men synes bedre om at fikse radiatorer; der kommer jo noget konstruktivt ud af det! ;-)

 5. Er det ikke derfor man har morgenen efter? fordi det der om natten/morgenen med promille bare aldrig nogensinde lykkedes :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑