Der var dømt roadtrip da Oraklet, Party-Pigen og jeg satte kursen mod forstæderne, nærmere bestemt Ikea. Ingen af os var i tvivl om, at det ville bliver stort, det ville blive fantastisk, det ville blive alletiders.

Så kl. 19.30 trådte vi ind i Ikea og var HELT klar. Eller det var mere Oraklet og Party-Pigen der var der – jeg var jo bare chauffør.
19.45 da vi var godt igang, og kun nået til sengetøjsafdelingen proklamerede de over højtalerne, at “restauranten” lukkede om et kvarter. Det var lige før der gik panik i os, for nu var vi jo igang med at shoppe og kunne man så lave sådan et drastisk skift til köttbullar??

Men vi havde jo ikke noget valg, og spurtede over til “restauranten”, parkerede vores indkøbsvogn i de dertil beregnede parkeringsbåse (wtf?) og skyndte os at købe “Bedste tilbud”:


Tyve minutter efter var vi færdige og mætte, og ville genoptage shoppingen – kun for at finde ud af, at vores vogn var blevet stjålet. Vantro stod vi og kiggede på de tomme parkeringsbåse til vognene, hvor der kun var en gardinstang tilbage, som tyvene så sødt havde efterladt. Én ting er, at der er parkeringsbåse til indkøbsvognene; dét er mærkeligt, men det er jo endnu mere mærkeligt at folk stjæler andre folks varer derinde. De kan vel selv finde dem…..

Der var ikke noget at gøre; vognen var væk og vi var nødt til at starte forfra og havde nu kun 55 minutter – men det var jo bare en udfordring, som vi ikke tøvede med at tage til os.

Så klokken 20.55 stod vi og læssede vores varer op på båndet og kl. 21.00 forlod vi Ikea samtidig med at de over højtalerne proklamerede at de lukkede.

Og det kostede mig kun 667 kr. ikke at skulle have noget. Faktisk ganske billigt sluppet, når nu man véd hvor mange ting der ellers er fare for kan falde ned i ens vogn når man er i Ikea.