The CityGirl

Ugudelig og udsmidt

Af en eller anden grund lærer jeg aldrig. Selvom jeg er inkarneret pessimist, forbliver jeg altid optimist omkring hvad jeg skal nå. Derfor var det da en walk in the park lige at hente Herman (Fidel) i Brønshøj, ordne forskudsopgørelse og køre ham til Amager til hans nye kærlige hjem.

Og det startede også meget nemt ud, eftersom Mac-Pigen havde lavet mad til mig, hvilket var virkelig tiltrængt da jeg nåede ud til hende. Så tog vi os sammen og kastede et blik på forskudsopgørelsen, hvor der jo i den grad var ændringer der skulle laves jf. at der var kommet fast ejendom ind i billedet.

Men det var jo også bare piece of cake – altså hvis man har styr på, hvilket hun har. Min hjerne slår jo bare fra når den ser sætninger og tal på den måde som Skat serverer det. Og det startede rigtig godt ud med lidt flere penge udbetalt i næste måned. Men da vi så havde udfyldt for 2011 gik det ligesom lidt tilbage. Der var langt fra det rådighedsbeløb på 1 million som jeg havde håbet på. Faktisk blev mit fradrag gevaldigt mindre, og så meget mindre at min reaktion prompte var:
“Så vil jeg sgu ikke have den lejlighed!”

Vi gennemgik tallene igen, og kunne ikke se hvor fejlen skulle være. Det eneste der stak ud var, at jeg af uransagelige årsager åbenbart ikke længere betaler kirkeskat, uagtet at jeg ikke selv har meldt mig ud – og derfor kun kan konkludere, at jeg må være blevet smidt ud af kirken. Så vi prøvede at melde mig ind igen, hvilket ikke rigtig løste nogen problemer.

Tilsidst måtte vi opgive, og jeg måtte tage Herman under armen og køre ud ham ud til hans nye hjem – for der var alligevel grænser for hvor længe jeg kunne lade hans nye plejeforældre vente.

Næsten halvanden time for sent ankom vi til Amager, og kunne konkludere, at der er alligevel er længere mellem Brønshøj og Amager end man lige skulle tro – og at jeg overhovedet ikke har styr på geografien derude.

Men Herman blev installeret i sit nye kærlige hjem og modtaget med varme og kærlighed – hvilket jeg tror han havde brug for efter at have tilbragt tyve angste minutter i bilen med mig.

Så det kan godt være, at jeg skal brandbeskattes for at have købt fast ejendom – men Herman har klaret frisag endnu engang, og har fundet sig et nyt kærligt hjem. Og det er jo det vigtigste når alt kommer til alt!

Categories: kæledyr

How to look good half-naked » « FuckingNaziSvin!

6 Comments

 1. Det er da godt, at vi ikke lever i middelalderen. Ellers ville dét at være udstødt af kirken jo sandsynligvis være et skridt på vejen mod at ende bålet.

  Når man tænker over det, så er det jo faktisk også lidt skummelt, at du kan holde liv i både en orkidé og en guldfisk under forhold, hvor det ikke skulle være fysisk muligt. Der er helt afgjort tegn på sort magi her. ;-)

 2. Hvor er det godt at Fidel/Herman har fundet et godt hjem. Smidt ud af folkekirken? Lyder alligevel utroligt :)

  • The CityGirl

   12. november 2010 — 01:00

   Ja, det vigtigste er jo det lille kræ!

   Og hvis jeg ikke er blevet smidt ud af folkekirken, så ved jeg det ikke… Har ikke selv meldt mig ud…. Det er virkelig meget, meget mærkeligt! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑