The CityGirl

Slightly svedig og mandagsramt

Jeg cyklede på arbejde i dag for første gang i flere uger – og min umiddelbare reaktion var, at jeg SÅ meget bare skal have købt et månedskort!
For udover at det er helvede at cykle, når man ikke har nogen kondition, så er det også virkelig træls her om vinteren. For det er jo koldt, så derfor iklæder man sig vanter og halstørklæder – jeg havde sågar taget en hue på også! Kun for at være ved at dø af varme og have fornemmelsen af en slightly svedig krop, da jeg nåede frem til destinationen.

Og når man oven i det lægger det faktum til, at det formentlig skal regne når jeg skal cykle hjem her senere, så kan jeg ikke engang med min vildeste ja-hat på hovedet finde nogen som helst argumenter for at vælge den skide cykel.

Ikke engang argumenter som økonomi eller bedre form holder. For 300 kroner fra eller til i en rådden økonomi gør jo ikke nogen forskel. Og det der med at have en trimmet krop i nogenlunde form er jo ligegyldigt når der ikke er nogen andre end mig der skal se den nøgen.

Så jeg synes faktisk alt tæller for at lade cykel være cykel, og i stedet gå all in på 5A, som jeg så kan hade hver dag i stedet – men i det mindste bliver jeg ikke slightly svedig af den.

Måske er det bare fordi det er en mandag i en november. Måske er det fordi jeg bare stadig er træt efter weekenden. Måske er det fordi der lige er blevet varslet skod-vinter. Eller også er det bare den helt rigtige beslutning!

Categories: agurketid

På blind date på det forkerte hold » « Glimmerbelagt efterspil

18 Comments

 1. Jeg synes du skal cykle – hvis ikke for din egen skyld, så i det mindste for ham den flirtende ryggradsknækker, der skal se dig halv-nøgen! – Og så ER det altså bare den hurtigste måde at komme frem og tilbage mellem broerne og centrum :)

  • The CityGirl

   22. november 2010 — 16:13

   Det havde jeg alligevel ikke troet om dig, fez! Troede virkelig du ville være på min side her…
   Og det skal jo regne og sne og være mega lorte vejr nu; http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1456216.ece

   Men okay, giver dig ret i, at det er hurtigere at cykle – sådan generelt… Men hvis man skal cykle i snevejr, bliver man så ikke bare i dårligt humør?

   • Gys, ja ok, det ser koldt ud!
    – Det er selvfølgelig også nemt for mig at sidde og komme med velmenende råd, altimens min egen cykel står parkeret med to flade dæk, som jeg ikke lige har fået gjort noget ved ;)

    Men hey, til gengæld slipper man måske også for irriterende langsom-cyklere, der skal blokere cykelstien foran, når nu vejret er elendigt, det skærer måske ned på den akkumulerede mængde dårligt humør man når frem til sin destination med :)

    • The CityGirl

     22. november 2010 — 20:18

     Vil du låne min cykel mens jeg tager bussen? ;-)

     • hæhæ, arrh, det bli’r vist ikke nødvendigt ;)

      (Til gengæld synes jeg faktisk, at jeg fortjener en eller anden form for dydsmedalje for at traske hele vejen hjem fra rødovre til vesterbro, først i regnvejr i mandags, og så i snevejr i går!)

      • The CityGirl

       25. november 2010 — 00:12

       Jeg ved ikke om man giver medaljer, når muligheden for at tage bussen ligger lige for?

       Umiddelbart tænker jeg, at det bare er dumt at du går rundt i regnvejr :-D

 2. Jeg tror du glemmer hvor svedig man faktisk kan blive af rent og skær arrigskab i 5A. Jeg kan ikke erindre min puls nogensinde har været normal i den bus. For slet ikke at nævne hvor proppet, ildelugtende og småfugtigt der bliver i den henover vinteren.
  Det synes jeg bare lige du skal tage med i regnestykket…

 3. Køn en kasket! Det virker mod vejret.

  Efter 1 år og 9 måneder biltransport bliver jeg helt lykkelig hver eneste kolde morgen af at cykle til arbejde!

 4. Jeg ville sgu heller ikke sætte fødderne i en 5A. Har du mistet forstanden efter weekendens brandert? Tjek evt. http://www.uneune.dk ud for labbert cykel outfit til kvinder … så er du i det mindste trendy imens.

  • The CityGirl

   24. november 2010 — 12:02

   Tror du selv på at det vil hjælpe hvis jeg trækker i kækt cykeltøj??

   • altså afhængigt af hvor stramt og afslørende det kække tøj er ville vi mandelige cyklister blive i bedre humør;)

    Jeg tilslutter mig det der med at det er væsenligt hurtigere og mere bekvemt at cykle i københavn end at mase sig ind i en forsinket A-bus. især om vinteren hvor der lugter lidt af gnu i de busser! En fordel ved vejret er at der er væsenligt færre cyklister på vejene og derfor mindre farligt end om sommeren, hvor der skal undgået indtil flere cyklister, som aldrig har lært at begå sig i trafikken…

 5. Jeg tror bestemt, det vil hjælpe på cykeloplevelsen, hvis du har noget tøj på, der faktisk ikke holder sveden inde under din jakke og alle de andre lag tøj, som du sikkert okser af sted i :-)Og jeg tror heller ikke, at no matter hvor god din kondi pludselig bliver, så holder du op med at svede og blive svinepink i ansigtet, hvis du stadig drøner af sted i lag-på-lag-på-lag-på-lag … afsluttet med en hue, der heller ikke giver din krop mulighed for at “emme” … lyder meget lækkert … denne beskrivelse

 6. The CityGirl

  25. november 2010 — 00:13

  @Rue des Paquis & Tårnet: Utroligt så meget I går op i at jeg skal cykle og, ikke mindst, være iført stramt tøj! Ved ikke om jeg skal være beæret eller fornærmet….. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑