The CityGirl

På blind date på det forkerte hold

I torsdags var jeg på en særdeles vellykket art blind date. Og selvom det ikke var en blind date i den forstand, som folk måske troede, så havde jeg det næsten som det var. Alle de normale tanker omkring sådan noget var yderst presente i den halve time op til:

– Shit! Hvad nu hvis det er kikset og vi ikke svinger sammen?!
– Shit! Hvad nu hvis vi ikke kan genkende hinanden, når vi kun har set hinanden på den virtuelle måde?!
– Bør man bare aflyse?!

For det var to seje piger jeg skulle mødes med over en kop øl, og vi havde kun haft kontakt med hinanden online. Og selvom man svinger skide godt på det skrevne ord, så er det jo ikke sikkert, at man gør det i virkeligheden. Det har man jo oplevet med en mand eller fem (ingen nævnt ingen glemt!).

Men vi svingede lige så godt IRL som online, så det blev til mere end en enkelt kop øl – og forhåbentlig flere i fremtiden. Det kunne jo faktisk være ret fantastisk hvis man kunne starte et venskab ud fra at den gode gamle penne-veninde-model.

Og så er der vist ikke så meget mere at sige, end at det er langt nemmere at gå på blind date med kvinder end med mænd – og selvom man kunne foranledes til at tro, at det er mændende der har drevet mig ud i blind dates med kvinder, og presset mig til at spille på det forkerte hold, så er det ikke tilfældet.

Jeg indrømmer, at jeg i mine desperate stunder, ville ønske at jeg bare sådan kunne skifte hold – men sådan er tingene desværre ikke skruet sammen. Så jeg står stadig på sidelinien og ser på mændene der vælter rundt ude på banen – og håber der snart kommer en udskiftning, så man kan få noget friskt kød på banen!

Categories: dating

Lige lidt Lanvin » « Slightly svedig og mandagsramt

8 Comments

  1. En særdeles vellykket blind date!! Ja jeg tror faktisk det var min bedste nogensinde. Så er det sagt.

  2. Aaah, se dét er den bedste slags blind date =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑