The CityGirl

Konsekvens-læring IV

Sådan dagen derpå, kunne jeg godt ønske mig, at jeg var sådan et menneske, der ikke sprang ud i ugennemtænkte overilede handlinger. Sådan et menneske, som besad bare et gran af tålmodighed, og derfor ikke stod klokken et i nat og forsøgte at klippe mit pandehår med en neglesaks.

For jeg havde i en uges tid tænkt på at jeg lige skulle få trimmet de der pandehårslokker, som man jo skal, hvis man vil vedligeholde det. Og jeg havde også tænkt, at jeg måske skulle ofre de 100 kroner det koster at få det gjort hos frisøren.
På den anden side, så er 100 kroner mange penge for så lidt, specielt når man jo kan gøre det selv. Næsten.

I dag er jeg overbevist om at det var blevet langt bedre hvis jeg
a) Havde gjort det i på et tidspunkt på døgnet, hvor jeg ikke var mega træt og på vej i seng
b) Havde gjort det med en normal saks i stedet for en buet neglesaks
c) Slet ikke havde gjort det, og bare var gået til frisøren og havde betalt de 100 kroner

Det bliver jo bare aldrig godt! Bare det at skulle ramme håret og huske at spejlet jo sjovt nok spejlvender tingene, føles jo som kvantefysik når man står i situationen!

Alligevel har jeg nu for 23491. gang forsøgt at klippe mit eget pandehår, og endnu engang fejlet på det. Dog ikke så meget, at det nu er helt helt kort (som en af de andre mindeværdige selv-klipninger jeg fik lavet i mine unge dage) – men hvis man lader det falde, som det burde, og ikke bare er til siden, som det er sat nu, så vil man kunne se, hvordan neglesaksen fint har hakket sig igennem, fra den ene side til den anden.

Så er det godt man ikke skal på noget der kunne minde om en blind date i aften. Eller nå ja, det er jo det jeg skal.

Categories: frisør

Tro på det, Batman! » « Fordele ved ikke at kysse mænd

9 Comments

 1. Er det den fulde ungersvend fra metroen som gerne ville i nærkontakt, som lige har fået chancen for at præstere i ædru tilstand :)

  • The CityGirl

   18. november 2010 — 13:54

   Haha! Ja, klart! Gav ham selvfølgelig lige mit nummer, der klokken kvart i kvalme ;-)

   • Det kunne jo være at paraderne var nede pågrund af mørket og trætheden ! Det påstås at manges reaktioner og opførsel påvirkes mere af træthed end af alkohol… så det kunne jo være at han ramte det rigtige øjeblik ;)

    • The CityGirl

     18. november 2010 — 15:50

     Klart – jeg regner jo også med at han er den store og ægte kærlighed! Synes jo ligesom vi havde en meget god connection der i metroen… ;-)

 2. Hos min frisør får man klippet pandehåret gratis, når man er kunde :) det er smart!

  God date!

 3. Jeg er faktisk stoppet med at klippe i mit hår selv men i mange år klippede jeg som regel lidt til når jeg havde været til frisøren (vild overdreven upassende selvtillid fra en der dårlig nok kan føntørre sit hår). Med tiden blev det bedre (=mindre skidt) når jeg gjorde den slags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑