The CityGirl

Knæk og bræk – og en skilsmissestrømpe

Jeg kommer aldrig til at vænne mig til at stå halvt afklædt foran en vildt fremmed mand – specielt når der ikke er sex i farvandet.
Alligevel var det det jeg startede min fredag ud med, for jeg havde jo en længe ventet tid hos en kiropraktor. Og selvom jeg virkelig frygtede det, og på en måde forventede at få tæsk, så glædede jeg mig også. Alt hvad der kunne hjælpe på min handicappede situation var velkommen!

Jeg havde godt tænkt mig til at jeg skulle have noget af tøjet af, men naivt troede jeg bare, at jeg kunne nøjes med blusen og beholde bukserne på. Sådan skulle det ikke være. Alt skulle af, undtagen undertøj og strømper – og så ærgrer man sig VIRKELIG over at man har taget skilsmissestrømperne på. For der er jo en grund til at de går under navnet skilsmissestrømper, og det er bare ikke særlig fikst at stå i dem og undertøj.

Jeg bed al skam i mig, forsøgte at fokusere på alt andet, hvilket er ret svært når man nærmest er nøgen – så bliver man så bevidst omkring tingene. Eksempelvis kommer man i tanker om at man ikke har barberet sig under armene, ej heller på benene (men det dækkede skilsmissestrømperne jo fint over) – men er glad for at man mirakuløst ramte plet med undertøjet, at det var nogenlunde matchende og ganske nydeligt.

Og så gik kiropraktoren ellers i gang med at undersøge mig og brække min krop igennem, mens han fortalte meget entusiastisk om alt hvad han gjorde.
Da han var færdig med torturen spurgte han om jeg havde nogle spørgsmål, og jeg spurgte spagt om hele det her kunne reddes eller om jeg bare skulle finde mig en ny ryg.

Heldigvis var han positivt indstillet, og mente, at ved noget intensiv behandling kunne jeg blive helt fikset igen! Og så fik jeg to tider i næste uge, mens han fortalte om, at jeg nogle timer senere formentlig ville få mere ondt end jeg havde i forvejen. Han løj ikke.

Categories: uventet drejning

Du är det skönaste jag vet » « Jeg screener ikke; jeg laver flødekartofler

2 Comments

 1. Tror det eller ej, men jeg havde en gang en kiropraktor, min egen var på ferie, som sagde til mig, da jeg kom ind gående/krabende i Dronning Ingrid stilling, “så skal vi lige have bukserne af.” DA trådte jeg karakter og svarede trods lysspaltende smerter: “hvis du beholder dine på, så tror jeg det hele blive noget nemmere.”
  Kunne også fortælle om dengang da smerterne var så voldsomme, at jeg småtissede i trusserne, da min egen kiropraktor knækkede ryggen på plads. Pinligt pinligt pinligt.
  God bedring.

  • The CityGirl

   6. november 2010 — 15:41

   Tak :-)
   Og vil nu virkelig huske at få tisset af inden jeg skal derind; hellere forsøge at minimere pinlighed på forhånd!
   Men på den anden side, så antager jeg (og håber!) at de må have set alt….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑