The CityGirl

FuckingNaziSvin!

Jeg var millimeter fra at kalde ham “Fucking nazi-svin”, men fik behersket mig og fik i stedet bare sagt “I er så fucking u-menneskelige!” til ham.

Jeg taler naturligvis om parkeringsvagterne, hvor jeg lige har været i verbal slåskamp med én af dem. Klassisk P-vagt; regelrytter der får et kick (måske endda en orgasme?) ud af at gøre min dag til noget lort.

Få sekunder efter at jeg havde parkeret bilen for at lade den holde der i maks. 2 minutter mens jeg gik ind og satte nogle vaske over på vaskeriet, stod han der og var igang med at udskrive en bøde. Med to tusinde ton vasketøj i hænderne, løb jeg (selvom det sådan set er fysisk umuligt for mig pt.) tilbage til bilen med et “HEY!”, som udløste en større diskussion.

– Jeg kan ikke lade dig holde her. Det er ulovligt.
– Men jeg beder dig om 30 sekunder til at jeg lige sætter de her vaske over….
– Nej!
– Helt ærlig! Prøv lige at være lidt menneskelig!
– Du kan køre derhen og parkere, hvortil han peger på vejen ud for vaskeriet
– Ude midt på vejen?
– Ja, der kan du holde i fire minutter uden at jeg kan gøre noget?
– Så du vil hellere have jeg holder midt på vejen og spærrer trafikken end at jeg holder her, som ikke er til gene for nogen?
– Ja
– I er så fucking u-menneskelige!
– Du har tre minutter!
– Hey! Fire! Det var aftalen!

Og så kørte jeg derhen og holdt og spærrede al trafik på Fælledvej, mens de stod og holdt øje med mig, mens jeg fik sat tre vaske over hurtigere end jeg nogensinde har gjort før, mens jeg messede “FuckingNaziSvinFuckingNaziSvinFuckingNaziSvin….”

Categories: parkering

Ugudelig og udsmidt » « Brutal flirt

2 Comments

 1. Hep: giv nazi-attitude lige tilbage i hovedet på dem næste gang og citer regelsættet: http://jp.dk/indland/trafik/article2240702.ece

  • The CityGirl

   9. november 2010 — 19:40

   Skal helst ikke have noget at gøre med dem; ellers kommer jeg bare til at slå dem. Skulle virkelig beherske mig for ikke at pande ham en (eller kalde ham Fucking Nazi Svin!)….
   Men ja, det er sgu lidt nederen for dem at det dokument er kommet ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑