The CityGirl

Fuck sexet!

Jeg ved ikke om det er alderen der gør det, naturligvis i kombination med vejret – men for hvert år der går, går jeg mindre og mindre op i hvordan jeg ser ud, når temperaturen kommer under frysepunktet og sneen står ind i mit ansigt.

På vej hjem fra biografen her til aften gik jeg længselsfuldt først og tænkte på flyverdragt, som jo er pissegrim og usexet, men virkelig, virkelig praktisk. Næste besnærende tanke var Michelinmanden, og bare gå all in og dække sig fra top til tå i dun.
Og det er jo hverken sexet, yndefuldt eller noget som helst andet positivt – men fuck, hvor er det praktisk!

For jeg har åbenbart nået en grænse hvad angår at lide for skønheden, og den går lige nøjagtig omkring minus to grader. Jeg har endda måtte gå på kompromis med mit had til huer, og har nu troligt haft en på de sidste dage. Og det er ikke huen i sig selv jeg hader, for jeg er faktisk rigtig glad for den min mor har strikket til mig, og den er også virkelig pæn.

Det er kombinationen af mig og huen, som jeg har problemer med. Jeg kan ikke lide at have hue på – ligesom jeg får fniller af at have creme på hænderne.
Det er bare ikke til diskussion – men åbenbart til kompromis når man ikke er nogen vårhare længere.

Og det hjælper heller ikke at Romantikeren proklamerede at vi var lige så unge som Prins William (og når han bliver 30, så hopper vi ned og alders-forfølger Prins Harry). Jeg kunne naturligvis godt følge hendes logik, men det ændrede ikke på, at jeg følte mig langt over 28 da vi gik ud af biografen og sneen langt fra faldt engleblødt, men snarere slog hidsigt ind i hovedet på en.

Jeg stemmer for Michelinmand-mode for os på over 28 – og så må mændene bare se det fra den lyse side, og tænke at der er masser at pakke op!

Categories: vejr

Kampen for at være doven » « Det er jo ikke en gavebod

9 Comments

 1. Det er derfor jeg de sidste to år (i absolut ikke dynefrakkevejr) har slået til når jeg er faldet over dynefrakker der var varme, halvlange og hvor man ikke lignede en spasser. jeg er SÅ glad nu. Jeg er heller ikek begejstret for at have noget på hovedet men er meget glad for, at jeg i 27 graders varme i Madrid fik en hjerneblødning og købte en lyserød, fuzzy kasket. Perfekt til dette vejr!

 2. Hvem fanden har også nogensinde scoret noget som helst i sådan et vejr??

 3. jeg vil ikke hjem til sne…. fuck. Alle de ting du lige beskriver der er lige præcis de ting jeg også hader. Crist!

  (ps her er lidt mere top model snas.. http://rippedtorn.wordpress.com/2010/11/25/denmarks-next-top-model-caroline-fleming/)

 4. Flyverdragt er det nye! Det må det bare være.

 5. Jeg har faktisk lige stået og hevet i uldundertrøjen for, at den ikke skulle bule ud under kjolen, men du har egentlig ret… fuck sexet! Sexet er død! (Eller gået i hi.) Længe leve ikke at dø af lungebetændelse!

 6. The CityGirl

  26. november 2010 — 10:40

  @Takashimaya: Det lyder som om du har absolut fat i den lange ende! Overvejede også i år at se efter vinterjakker på et ikke-vinterjakke tidspunkt. Men så havde jeg bare mere lyst til at købe ting jeg kunne bruge der, og ikke først om flere måneder…

  @Pernille: Hvis du skal hjem en af de nærmeste dage, så bliver det til sne. Undskyld!

  @Damernes Magasin: Yay! Hvis vi bare er nok der står sammen og ifører os det, så bliver flyverdragt sgu det nye sort!

  @Cecilie: Er du også med på flyverdragten? ;-)

  • Det er i orden.. undskyldning modtaget ;) ej det er da meget pænt det hvide der – men jeg magter ikke at gå rundt i det inde i KBH. Måske kunne det nøjes med at sne i en skov eller sådan noget..

 7. Hvorfor har du egentlig ikke scoret Prins William? Det må da være den seneste trend?

  • The CityGirl

   2. december 2010 — 18:14

   Hmm… Måske fordi jeg ikke orker at have Prins Charles til svigerfar? Måske fordi William i virkeligheden ikke er særlig lækker? Måske fordi jeg aldrig har mødt ham?
   Men det er et meget godt spørgsmål……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑