The CityGirl

Fordele ved ikke at kysse mænd

Jeg var ikke engang nået hjem fra lufthavnen i går aftes, før det kolde vejr havde angrebet mig så hårdt, at jeg var tilbage til at ligne en der havde været i slåskamp.
For inden jeg tog til Málaga havde jeg rendt rundt med en opsvulmet underlæbe, som desværre ikke var forårsaget af hverken en god gammeldags slåskamp eller at jeg havde snavet i dagevis – men nærmere bare vejret der havde fået den til at sprække.
Som det altid sker. Hver vinter. På samme læbe. På samme sted.

Heldigvis ser det ikke så voldsomt ud som det føles, for det føles virkelig som om jeg render rundt med en gigantisk underlæbe i en så stor størrelseorden, at jeg kunne ramle ind i folk med den og skade både dem og mig selv.
Men selvom det ikke er helt så grelt, så er det faktisk ret hæmmende at rende rundt med en underlæbe der kan finde på at styrtbløde hvert sekund. Som den gjorde i dag, da jeg i et uopmærksomt øjeblik kom til at smile.

Så hvis jeg ser sur ud, så er det nok fordi jeg er det – men også lidt fordi jeg ikke orker at rende rundt med blod ned ad hagen.
Fandme godt man ikke render rundt og kysser på mænd i øjeblikket; det ville jo resultere i et konstant blodbad, hvilket jeg personligt vil have svært ved at vende til en positiv, sexet situation.

Categories: agurketid

Konsekvens-læring IV » « Tivoli er åben fra Málaga til København

6 Comments

 1. Er sikker på Grev Dracula ville se anderledes på det…

 2. Mon ikke du skal opstøve ham apotekeren? Han må kunne et trick eller to …

  • The CityGirl

   18. november 2010 — 00:08

   Men han er jo væk… Han flygtede jo fra mig!

   • Sådan husker jeg det ikke. Du smuttede og var ikke hurtig nok … og desuden skylder du ham vist stadig nogle mozartkugler … han må kunne opstøves.

    • The CityGirl

     18. november 2010 — 00:23

     Men det er jo ikke engang sikkert han bare er flyttet til et andet apotek i Kbh – ikke engang sikkert at han stadig er i DK. Og kan man købe Mozartkugler i Danmark?? Ellers bliver jeg vel nødt til at tage til Wien igen…. ærgerligt….. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑