The CityGirl

Du är det skönaste jag vet

Måske er jeg forelsket. Måske er jeg bare høj på smertestillende piller. Måske har jeg bare hørt for meget svensk musik.
Personligt holder jeg mest på forelskelsen. Det lugter af den der flyvske, lyserøde lykkerus, hvor man kan leve af kaffe og kærlighed – altså så længe den er gengældt. Og det er den.

For det kan godt være at det er rigtigt, at penge ikke gør en lykkelig – men til gengæld kan man blive lykkelig af det man kan købe for penge! Så jeg købte den nye Mac i går og knuselsker den! Og er jo helt overbevist om at den også knuselsker mig. Jeg føler i hvert fald at vi er helt på bølgelængde og faktisk er det perfekte match.

Så når man sidder en fredag aften og nørder med sin nye Mac, er det svært at se hvad man egentlig skal bruge alle de mænd til; udsmidte mænd, midtlivskrise mænd, drengerøve, idioter, mænd der aldrig ringer tilbage, mænd der opfører sig tøsefornærmet, mænd i panik og bare mænd generelt, som i bedste fald bare minder om ustabile pc’er.

Categories: mac

Diggi-fucking-loo » « Knæk og bræk – og en skilsmissestrømpe

6 Comments

  1. Og nu du er ved emnet… ER lisa ekdahl i virkeligheden den svenske konges uartige forbindelse? … hun er den eneste jeg kan forestille mig (ligesåvel som hun er den eneste kendte svenske sangerinde jeg kan forestille mig, så kriterierne for min udvælgelse er måske lidt vage)

  2. Ooooh! Hvilken Mac er det? Går nemlig lidt og funderer over, om jeg også skal have mig sådan en sag. Og du er sikker på, at det er ægte kærlighed?

  3. The CityGirl

    7. november 2010 — 21:49

    Overvejede både pro og den nye air, men air blev dømt ude på ikke at have noget drev, og da den væsentligste forskel på macbook og pro (i 13 tommer) nærmest var de 1000 kr i prisforskel, endte jeg med endnu en macbook.

    Og ja, det er ægte kærlighed! Så ud og køb en af dem :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑