The CityGirl

Clementin-dilemmaet

Normalt er jeg ret glad for sne, givet det vinterbarn jeg jo er. Alligevel har  jeg fundet min grænse, og den går åbenbart der, hvor Gud lader al sneen falder allerede i november, og så bare lader det sne nærmest konstant i flere dage.
Så må jeg indrømme, at jeg faktisk bliver en lille smule hys.
For det er ikke befordrende for humøret, at hver gang man går uden for, får man en lussing af sne i hovedet. Det bryder jeg mig faktisk ikke om.

Omvendt glæder jeg mig over, at Gud alligevel ikke har kunne få helt ram på mig, da denne weekend i forvejen var planlagt til at indeholde absolut ingenting, eftersom de sidste ugers turbo har efterladt mig træt, udkørt og med ekstrem trang til ikke at være social. Intet druk, shopping, familie eller hvad man nu kan bruge sin fritid på.

Derfor har været i tæt symbiose med henholdsvis seng og sofa, har svælget i æbleskiver, Ferrero Rocher, clementiner og kaffe akkompagneret med tv-serier, og har forsøgt at holde min hjerne helt i ro, og ikke bryde den med nogen store tanker.

Derfor må weekendens største tanke også være “Hvorfor bruger man så meget tid på at pille det hvide snaller af clementinerne, når det faktisk ikke smager af noget?“, hvilket jeg testede på flere clementiner, hvor jeg skiftevis pillede det hele af, som jeg plejer, og skiftevis lod det sidde. Eneste forskel var jo bare, at det gik meget hurtigere at spise den, når man lod det sidde. Og så lige det faktum at det var meget grænseoverskridende for mig at gøre det. Dermed blev det også weekendens største udfordring.

Så Gud kan bare komme an med al sin sne og vinter; jeg er ikke bleg for at gå i hi når det sker! For hvad ligner det, at hælde en halv snemand ind ad vinduet bare fordi man prøver at lufte lidt ud:

Vi mangler jo også at finde ud af, om man virkelig kan overleve på æbleskiver, Ferrero Rocher, clementiner og kaffe – og spørgsmålet om hår virkelig bliver selvrensende, hvis man ikke vasker det længe nok er vist heller ikke blevet testet nok.

Categories: vejr, weekend

Mord på badeværelset » « Kampen for at være doven

8 Comments

 1. Det er jo forventningens glæde!
  Samme grund som at en nudist ikke er lisså fræk som en der har tøj på, hvor man lige kan antyde at der er noget godt indeni, som man vil blive glad for at pakke ud(og når man har sagt pakke ud, så gælder det samme selvfølgelig for julegaver – dem får man jo heller ikke bare helt u-indpakkede i en nettopose :))

 2. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg fik pludselig sådan en trang til at ryge under dette indlæg …

  • The CityGirl

   2. december 2010 — 18:16

   Hahaha! Fantastisk! Får du tit trang til at ryge når emnet falder på clementiner?

   • Ja, det giver sgu ikke meget mening, men jeg vandrede ud i snestormen for at købe smøger. Kan ikke huske, hvornår jeg har røget sidst (jo, det kan jeg godt). Måske det var en kombi af æbleskiver, Ferrero Rocher, clementiner, kaffe og tv-serier? Om ikke andet, så vil jeg da lige nupse et afsnit af Mad Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑