The CityGirl

Brutal flirt

Jeg er ganske vist ikke helt sikker, men jeg tror lidt, at min kiropraktor flirter med mig – på den absolut brutale måde!
Den måde, hvorpå man får tæsk både fysisk og verbalt i de ti minutters kvalitetstid vi har sammen.

Således startede jeg denne dag ud med henholdsvis brutal flirt og tilsvining. For åbenbart skulle han påpege min alder, ved at komme med bemærkningen “Du er jo ikke nogen vårhare længere!” akkompagneret med et skælmsk blik i øjnene.
Det eneste jeg kunne svare var, lettere fornærmet, om han lige havde kaldt mig gammel. Det svarede han ikke på, men knækkede blot min ryg lidt mere.

Men måske var det lidt min egen skyld, da jeg selv var skyldig i at få vores “forhold” til at tage en absolut mærkelig drejning, da jeg startede vores session ud med at fortælle om min Diggiloo-skade i lørdags. Det var Kat der havde fået mig overtalt til at lege undvegen mentalpatient, ved at få mig til at fortælle sandheden – som hun skrev til mig:

Come clean, hon’. Det KAN jo ikke være første gang, at han støder på en diggiloo-skade.

Så det gjorde jeg, hvilket udløste skeptisk blik, men også lidt “gyldna sko”-sang fra hans side – og så var Undvegen-Mentalpatient-stilen ligesom lagt fra begge sider.

Bagefter stod jeg ude på gaden og tænkte “Var det lige ti minutters brutal flirt dér?” – for synes godt nok der blev sagt mange ting derinde, som ikke nødvendigvis var relevante for en kiropraktisk behandling. Men måske er det bare mig der er helt grøn i at omgås kiropraktorer.

Uanset hvad, så har vi ti minutters kvalitetstid sammen igen på torsdag, hvor jeg lovede ikke at komme med flere Diggiloo-skader – men det var åbenbart ok med ham, hvis jeg kom med det. Som han sagde “Det er jo bare smerter; det er jo ikke fordi du har ødelagt noget!” – inden han sendte mig ud af døren.

Categories: kiropraktor

FuckingNaziSvin! » « Husker du Herman?

2 Comments

  1. Hvis han bruger 10 minutter på dig, så ER han særligt interesseret!!! De kiropraktorer jeg har været i hænderne på har haft to behandlingsrum, jeg går ind, sætter mig og venter, kiropraktor kommer ind, kigger på journal (30 sek), kommanderer mig i position, knækker, ny position, knækker (max 1 min), siger farvel og smutter ind til patienten, der i mellemtiden er gået ind i det andet rum…max 2 min pr patient!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑