The CityGirl

You should know better than to fuck with me!

Efter at have taget den obligatoriske to-timers narkoleptiske lur efter arbejde, vågnede jeg op og konstaterede at jeg kedede mig. Oprindeligt havde jeg haft en aftale om noget med nogle øl, men selvom den var blevet aflyst havde jeg stadig lyst til at gå ud og være uansvarlig. Problemet var bare, at når man selv er i den aldersgruppe, hvor man angiveligt skal være voksen, er omgangskredsen fortrinsvis voksen – og derfor var det svært at overbevise folk om, at det var en skidegod idé at gå ud og drikke øl når man skal op på arbejde dagen efter.

Efter at have flippet telefonlisten igennem, konstateret at jeg må finde mig en yngre omgangskreds, bed jeg al skam i mig, blev til damen der stalker og skrev til LoverBoy og spurgte om han ville med ud og føjte.
Det kan godt være at jeg ikke har en hujende idé om hvorvidt han er interesseret, eftersom han virker interesseret det ene øjeblik, hvorefter han det næste virker ganske uimponeret – hvilket pisser mig ganske meget af.

Men han er jo ung og uansvarlig, så han var ligesom mit bedste bud – og øl på en torsdag med ham kunne vel godt være ganske hyggeligt og så kunne man vel også én gang for alle finde ud af, om han er interesseret.

I samme sekund som jeg havde sendt sms’en fortrød jeg. Ikke fordi jeg ikke ville ud og føjte med ham – men fordi jeg jo, i det sekund, blev til hende der stalker. Og når kvinder stalker, bliver mændene bange, og så bliver det hele så anstrengende og besværligt, fordi de tror man vil giftes og have børn og flytte til forstæderne – eller bare er godt gammeldags psykopatiske.

LoverBoy svarede kort tid efter at det kunne være hyggeligt, men at han havde andre planer. Havde lyst til at svare “You should know better than to fuck with me!”, men den virkede alligevel lidt malplaceret, så jeg undlod, og svarede pænt, u-stalkende og u-psykopatisk.
Og stopper nu med at stalke mænd. Der kommer jo alligevel ikke noget godt ud af det, når udfaldet på aftenen blev oprydning og rengøring. Ikke særlig meget rock’n’roll dér.

Categories: mænd

Damen der stalker II » « Sæsonbetinget narkolepsi

2 Comments

  1. Ville egentligt ikke have noget imod at blive stalket lidt. Bare en smule.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑