The CityGirl

Sammy Jo på en dårlig hårdag

Jeg var til frisøren i lørdags – ikke kun fordi jeg havde brug for at bruge penge lidt uansvarligt, men faktisk fordi håret virkelig trængte. Spidserne var blevet ekstremt tørre efter den sidste omgang krøller og min frisør var helt enig med mig, da hun så nærmere på sagen og konkluderede “Ja, de er meget snulrede!”.

Så jeg måtte lade mig klippe. Kun af nød og ikke af lyst – for jeg prøver jo virkelig at få langt hår igen. Og jeg synes der røg meget af, inkl. pandehår, som blev klippet til igen.
Men egentlig er jeg meget tilfreds med det, altså når jeg ikke ligner Sammy Jo med en dårlig hårdag. Som jeg eksempelvis gør når jeg lige er steget af cyklen, så jeg kan stå desperat i elevatoren op til arbejde og prøve at lægge det hele lidt ned igen, og komme lidt af med Sammy Jo i håret.


Misforstå mig ikke; jeg elsker Sammy Jo! Hun er intet mindre end fantastisk! Ingen kan være så slutty, beregnende og white trash-agtig som hende! Og hvis jeg havde været ung i 1981, ville jeg jo have været lykkelig hvis min frisure lignede hendes!
Nu er det bare, at vi skriver 2010 og derfor vil jeg helst ikke være hverken slutty eller white trash-agtig, så derfor er det en kende træls at man ligner Sammy Jo bare fordi man har cyklet på arbejde.

Categories: frisør

Det er jo ikke nødhjælp til Trinidad! » « Cølibat er det nye sort

15 Comments

 1. Er det så inklusiv pandebånd, du ligner Sammy Jo?

 2. Hahaha..Ja, Sammy Jo var toppen..DENGANG! :O)

 3. Jeg synes næsten at det var værre dengang jeg fik “lavet” pandehår. Ligesom frisøren havde redt mit hår en smule tilbage (af uvisse årsager), faldt mit hår således at det lige så godt kunne ha’ været Krystel der sad i spejlet og gloede tilbage på mig. Om jeg fortrød mit pandehår.. Joh! Heldigvis kunne det reddes med en anderledes frisure.

  • The CityGirl

   19. oktober 2010 — 13:36

   Ej, det er skidt. Krystle er værre end Sammy Jo!
   Godt at det kunne reddes, for ellers var du jo blevet traumatiseret ;-)

 4. …men for SIVANS hun er da en frækkert på det dansegulv… hvis man liiige må komme med dén indskydelse :)

 5. Jeg gad altså godt ligne hende, hvis den krop følger med … plus the moves på dansegulvet.

 6. ha ha nogle dance moves hun har sig der :)
  og ang. 80’er hårbånd.. h&m tror jeg er et godt bud.. Så er du klar til at gå all ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑